50plusmatch

50plusmatch is een datingsite speciaal voor 50+ers die actief op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Doordat alle leden op deze site meer dan 50 jaar zijn, vind je sneller de partner van je dromen. Er is namelijk één belangrijk criterium waar alle vrijgezellen al aan voldoen: de leeftijd.

Daten met iemand van dezelfde generatie blijkt enkele voordelen te hebben: je begrijpt elkaar sneller, je bent in dezelfde tijden opgegroeid en kan hierover ervaringen uitwisselen, je moet niet bang zijn dat de andere je te oud vindt… Kortom: je zit op dezelfde golflengte. Dit is een ideale start voor een succesvolle relatie.

Iets minder dan de helft van de leden is vrouwelijk. Alle leden komen bovendien uit België.

Een internationale, doch doelgerichte datingsite!

50plusmatch.be is een onderdeel van MatchMedia. Dit is een internationale organisaties met datingwebsites over gans Europa. Ondanks hun geografische verspreiding houden ze erg veel rekening met de lokale invloeden. Zo verschilt de Nederlandse website van de Belgische, simpelweg omdat Belgen anders daten dan Nederlanders. Elke site is aangepast aan de gewoontes van de lokale bevolking.

Innovatief

Medewerkers van 50plusmatch.be houden constant de laatste nieuwe ontwikkelingen in het oog. Ze onderzoeken of deze trends iets kunnen beteken voor hun leden. Als dat zo is, veranderen ze onmiddellijk hun website en bieden ze de nieuwe features aan hun leden aan. Een mooi voorbeeld hiervan is de blog. Vrijgezellen kunnen een blog schrijven, om zo de aandacht van andere vrijgezellen te trekken.

Kwaliteitslabel van Safeshops.be!

Deze vzw heeft als doelstelling het verhogen van het vertrouwen van Belgische consumenten in online shoppen. Ze controleren of een website de wetgeving volledig volgt en voeren een aparte controle op de marketing gedragscode uit. Wanneer alles legaal verloopt, het marketinggedrag correct is en de communicatie respectvol verloopt, ontvangt de website een keurmerk.

50plusmatch.be is de eigenaar van een kwaliteitslabel van Safeshops.be! Zo staan ze ervoor garant dat je mailtje snel en persoonlijk beantwoord wordt. Verder controleren ze elk profiel handmatig om je privacy te waarborgen en om valse of aanstootgevende profielen te weren.

Je inschrijving…

Je kunt je gratis en zeer eenvoudig inschrijven. In zeven stappen worden je enkele vragen gesteld, je bent echter niet verplicht hierop te antwoorden. Het is volledig aan jou welke informatie je deelt en waar je liever niet op antwoordt. Hetzelfde geldt voor de foto’s op je profiel. Je mag zelf kiezen wie deze foto’s kan zien en wie niet.

Features

Een intern berichtensysteem

Dit systeem garandeert je privacy en veiligheid. Wanneer je via 50plusmatch.be een berichtje stuurt naar een ander lid, kan deze persoon je echte naam of adres niet achterhalen. Het is dus veel veiliger dan berichten uitwisselen via je persoonlijke mailadres. Je beslist hierdoor volledig zelf wanneer je je persoonlijke gegevens wil vertellen aan een andere lid.

Volledige vrijheid over wie je foto’s te zien krijgt

50plusmatch.be begrijpt dat je niet meteen al je foto’s aan iedereen wil laten zien. Daarom kun je zelf beslissen wanneer iemand je fotoalbum mag bekijken.

Andere leden blokkeren

Als je ongewenste berichtjes ontvangt van een ander lid, kun je deze persoon blokkeren. Op dat moment kan dat lid geen contact meer met je opnemen. Het bespaart je allicht een hoop ergernissen.

Je profiel tijdelijk verwijderen of alle mail blokkeren

Wanneer je iemand leuk ontmoet hebt, wil je deze relatie waarschijnlijk verder uitbouwen. Toch voel je er niet veel voor om vanaf dag één je lidmaatschap op te zeggen. Je weet tenslotte niet of het iets gaat worden tussen jullie of niet. Daarom kun je jezelf tijdelijk uitschrijven of je profiel zo aanpassen dat het nog wel zichtbaar is op 50plusmatch.be, maar dat je geen mails meer ontvangt. Op dat moment weet de persoon die je ontmoet hebt, dat je het serieus meent met hem of haar.

App voor op je mobiele telefoon

Op die manier kun je altijd en overal je berichten ontvangen en beantwoorden. Verder kan je met de mobiele site ook nieuwe en actieve leden bekijken en opzoeken. Het voordeel van deze app is dat je niet langer de ganse dag zenuwachtig moet afwachten wat de partner van je dromen antwoordt. Je ziet het meteen wanneer er een berichtje binnenkomt.

Messenger

Dit is een één op één chat. Het is veel gemakkelijker om met elkaar te praten in een chatroom dan via mail. Dit doordat je gesprek meer op een normale babbel lijkt dan op brieven. Door de messenger functie is het gedaan met uren of dagen bang afwachten of de andere persoon gaat antwoorden en wat het antwoord zal zijn.

Minimum matchpercentage

Je bepaalt zelf je minimum matchpercentage. Wanneer je een zoekopdracht uitvoert, krijg je een aantal leden te zien met daarnaast een cijfer. Dit cijfer duidt aan op hoeveel vlakken er een match is tussen deze vrijgezel en jouw wensen. Hoe lager het cijfer, hoe minder overeenkomsten.

Levenswaardenprofiel

Het staat je vrij om je levenswaardenprofiel gedeeltelijk of in zijn geheel in te vullen. Het is erg nuttig voor jezelf, omdat je dan even stilstaat bij wat voor jou belangrijk is. Verder is het ook nuttig voor andere vrijgezellen. Ze weten meteen veel meer over jou en je persoonlijkheid. Er komen tientallen onderwerpen aan bod in dit profiel. Enkele voorbeelden hiervan zijn: carrière, huis, kinderen, belang van het materiële, communicatie, vriendschappen, (gezonde) levensstijl, maatschappelijk bewustzijn, cultuur, religie, emancipatie, attent zijn en respect.

Things2share

Deze blog mag door alle betalende leden gebruikt worden. Via deze weg kun je meer over jezelf vertellen en hierdoor de aandacht van andere leden trekken. 50plusmatch.be helpt je door de blog onder de aandacht te brengen via Twitter.

Betalend lidmaatschap

Je kunt zo lang als je wenst gratis lid blijven van 50plusmatch.be. Wanneer je voluit gebruik wil maken van de site is het wel aangeraden om betalend lid te worden. De prijzen zijn eerlijk en je krijgt er heel wat voor in de plek.

Een gratis lid kan een profiel met vijf foto’s aanmaken, een zoekprofiel samenstellen en op zoek gaan naar andere leden. Verder kan hij onbeperkt berichten van andere leden lezen en tien interesse berichtjes per dag versturen. Hij kan ook oproepen bekijken. Tot slot kan een gratis lid onbeperkt reageren op berichtjes van betalende leden.

Als betalend lid kan je hetzelfde als een gratis lid en nog een hoop extra’s. Je mag nu zelf persoonlijke berichtjes en een onbeperkt aantal interesse berichten sturen naar elk ander lid. Verder kan je zien wie er je profiel bezocht heeft. Je kunt het zoekprofiel van andere leden bekijken. 50plusmatch messenger en things2share zijn toegankelijk voor jou. Je kunt dus met iedereen chatten en je ervaringen delen in de blog. Tot slot zie je wie gratis en wie betalend lid is.

De prijs

Voor 17,95 euro ben je al één maand lid. Voor drie maanden betaal je 13,32 euro per maand en voor zes maanden betaal je 9,99 euro per maand. Bij een abonnement van twaalf maanden betaal je slechts 7,5 euro per maand.

De voordelen van 50plusmatch.be

  • Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site.
  • Goede klantenservice.
  • Kwaliteitslabel van Safeshops.be.
  • Zeer redelijke prijs.
  • Een selectief aanbod van vrijgezellen die op dezelfde golflengte zitten.
  • Een gratis lid kan ook reageren op berichten van betalende leden. Dit is prettig voor de betalende leden.
  • Het is leuk om te zien wie jouw profiel bezoekt.

De nadelen van 50plusmatch.be

  • Beperkte reacties. Je hebt echter maar één reactie nodig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *