duet relatiebemiddeling

www.duetrelatiebemiddeling.be is veel meer dan een datingsite. In tegenstelling tot bij andere datingsites komen hier geen profielen op de website te staan. In plaats daarvan voer je een persoonlijk intakegesprek met je consulent. Daarna blijft je consulent je begeleiden en geeft hij je datingtips en –adviezen. Ook voor relatietherapie kan je bij hem terecht.

Meer dan de helft van de vrijgezellen die zich inschrijven bij duetrelatiebemiddeling.be vindt de partner van zijn dromen! Dit komt mede doordat alle leden toegewijd zijn en oprecht iemand willen ontmoeten. Anders zouden ze geen lidgeld betalen en de moeite niet doen om een intakegesprek van twee uur te doorlopen.

Hoe begint het?

Eerst vul je het inschrijvingsformulier in. Je leest de website of ontvangt de brochure van Duet. Enkel wanneer je je kan vinden in de werkwijze en visie word je uitgenodigd in één van de kantoren verspreid over het ganse land. Daar heb je een gesprek met een relatieconsulent.

Tijdens het gesprek stelt hij je vragen over jezelf, over je wensen en dromen, maar ook over je verleden. Vroegere relaties vertellen vaak erg veel over je karakter. Een mens is van nature uit namelijk geneigd om steeds weer naar hetzelfde soort relatie op zoek te gaan. Daarom is het zo belangrijk dat je consulent begrijpt hoe je eerdere relaties in elkaar zaten. Verder wil hij ook weten welke waarden je hoog in het vaandel draagt. Door dit persoonlijke gesprek kunnen de consulenten hun voorstellen goed afstellen op jouw vraag en wens.

Tot slot wordt er tijdens het gesprek ook besproken wat je kunt en mag verwachten van Duet. Ze geven je een realistisch beeld van het aantal mensen dat je via hen zal ontmoeten. Het minimum is één per maand, want dit is wettelijk zo vastgelegd. Gemiddeld slagen ze er echter in om elke drie weken iemand aan je voor te stellen en soms zelfs twee maal per maand.

Reken op ongeveer twee uur voor dit verkennend gesprek. Doordat de consulenten hier rustig hun tijd voor nemen, verhoogt de kwaliteit van de partnervoorstellen.

Wie zijn deze consulenten?

In totaal bestaat het team van Duet uit zes mensen. Vier ervan zijn consulent en twee dragen de verantwoordelijkheid voor de back office. Alle medewerkers van Duet hebben een universitair diploma in de humane wetenschappen en ze hebben gesprekservaring. Ze werken uiterst professioneel en hebben alle een passie voor hun job. Het zijn deze motivatie en kennis die de drijvende kracht achter het koppelingsproces vormen. De consulenten voelen je perfect aan en kunnen goed inschatten welke twee persoonlijkheden bij elkaar passen. Hun doel is het aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op jouw vraag en persoonlijkheid.

Hoe gaat het verder?

Na je gesprek stelt de consulent een profiel over jou samen. In dit profiel staan al je persoonlijke gegevens; zoals je naam, leeftijd, adres, mailadres, beroep, je burgerlijke staat, of je kinderen hebt… Ook je interesses en persoonseigenschappen staan kort beschreven. Een profiel is ongeveer een A4 blad lang, net zoals een CV. Je mag je eigen profiel altijd nalezen voor er effectief iets met gedaan wordt.

Vervolgens gaat je consulent op zoek naar vrijgezellen die bij jou passen. Dit gebeurt op basis van de ontwikkelingspsychologische en sociologische eigenschappen die op je profiel staan. Wanneer hij iemand geschikt gevonden heeft, geeft hij jou het profiel van deze vrijgezel en andersom. Dit is ongeveer twee weken na het eerste gesprek.

Het is aan jullie zelf om met elkaar af te spreken. Je wordt echter niet in de steek gelaten, want je consulent staat steeds paraat voor jou. Je mag altijd contact met hem opnemen wanneer je een vraag hebt of onzeker bent. Op die manier ga je gegarandeerd een succesvolle date tegemoet.

100% zekerheid over de echtheid en oprechtheid van profielen

Doordat elk nieuw lid op voorhand een gesprek heeft met een consulent, kun je 100% zeker zijn dat alle profielen echt en oprecht zijn. Deze vrijgezellen zijn wie ze beweren te zijn en zoeken effectief een partner om hun leven met te delen. Er staan geen leugens op de profielen, want ze zijn door de consulent zelf geschreven.

Het ledenbestand wordt ook up-to-date gehouden. Je zult nooit worden voorgesteld aan een persoon die niet langer vrijgezel is.

Begeleiding

Je persoonlijke consulent staat voor jou klaar. Wanneer je niet goed weet hoe je een eerste berichtje formuleert, als je geen idee hebt waar je best op date gaat, indien je vragen hebt over de keuzes die je in het verleden hebt gemaakt… helpt jou relatieconsulent je verder. Hij zet je op het juiste pad en krikt je zelfvertrouwen op, zodat je in geen tijd de partner van je dromen tegenkomt.

Het allereerste contact

Je neemt zelf initiatief om contact te zoeken met de vrijgezel die aan je voorgesteld wordt. Meestal verloop het allereerste contact via telefoon. Vaak wordt het ook kort gehouden, je kunt door de voorselectie van je consulent namelijk al zeker zijn dat de andere persoon oprecht is.

Iedereen mag uiteraard zelf beslissen om wel of niet contact op te nemen met een voorgestelde vrijgezel. Toch raadt Duet aan om het op zijn minst een kans te geven. Al is het maar om er iets uit te leren over je wensen en voorkeuren.

Bovendien staat het je vrij om een foto te vragen voor je afspreekt. Het profiel bevat namelijk geen foto’s. Toch blijkt uit ervaring dat dit voor veel vrijgezellen een afknapper is. Vooral de mooiere dames haken hierop af, ze zijn namelijk bang dat ze dan enkel voor hun looks gekozen worden.

Na het eerste afspraakje

Om hun dienstverlening zo goed mogelijk op jouw wensen te kunnen aanpassen, heb je ook na het eerste afspraakje een gesprek met de consulent. Je kunt dan vertellen hoe het gegaan is en wat je van de keuze vond. Op basis van deze informatie past de consulent zijn werkwijze aan zodat het volgende profiel dat je krijgt hopelijk nog beter bij je past. Deze terugkoppeling gebeurt via telefoon of mail.

Wanneer er door andere vrijgezellen vaak hetzelfde over jou verteld wordt, koppelt je consulent dit naar je terug. Ze zal niet zeggen wie wat exact vertelt heeft, maar wel de negatieve karaktertrek met jou bespreken. Op die manier weet je waar het schoentje wringt.

Respect voor je privacy

Je profiel wordt enkel getoond aan de mensen waarmee je afspreekt. Dit is een zeer beperkte groep, waardoor je privacy gewaarborgd blijft. Je gegevens zullen nooit op internet verschijnen of aan grote groepen mensen getoond worden. Bovendien ontvang jij ook het profiel van de mensen die jouw profiel krijgen, zo weet je steeds wie je gegevens heeft.

De prijs

Een lidmaatschap verloopt altijd per twaalf maanden. Je betaalt 990 euro voor een jaar. Indien je binnen dat jaar geen relatie hebt, kun je een nieuw abonnement nemen voor nog een jaar. Duet garandeert je immers ontmoetingen, maar geen relatie. Dat kan niemand je garanderen…

Wanneer je in de loop van die twaalf maanden iemand leuk ontmoet, kun je je lidmaatschap tijdelijk opschorten. Een abonnement van twaalf maanden kan zo over 24 maanden verspreid worden. Dit geeft je de mogelijkheid om rustig een prille relatie te laten openbloeien. Blijkt het op niets uit te draaien, start je gewoon opnieuw met daten.

De voordelen van duetrelatiebemiddeling.be

  • Door de screening vooraf kun je er 100% zeker van zijn dat alle profielen volledig kloppen.
  • Je merkt meteen dat de consulenten ervaring hebben en universitair geschoold zijn. Ze geven bovendien nuttige tips en zijn eerlijk en open in hun gesprek.
  • Discretie en respect voor je privacy zijn duidelijk belangrijke waarden op deze site.
  • De kwaliteit van Duet blijkt uit de hoeveelheid media-aandacht die ze ontvangen. De oprichters worden geregeld gevraagd om te spreken over relaties op televisie, in tijdschriften…

De nadelen van duetrelatiebemiddeling.be

  • Het aantal leden is beperkt, maar alle aanwezige leden zijn wel oprecht op zoek naar de geschikte partner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *