flunner

www.flunner.com is in de eerste plaats een sociale netwerksite met als doel daten. Het is dus geen datingsite in de traditionele zin van het woord. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe vriendschap of een partner voor het leven kan terecht op flunner.com. Het onderscheid zit in de manier waarop flunner.com opgebouwd is. Deze site draait niet rond statische profielen, al kunnen leden wel een profiel aanmaken. Het hoofddoel is dat mensen met elkaar in contact komen via onder andere de chatroom en zo elkaar beter en sneller leren kennen. Een ongedwongen gesprek vertelt veel meer over iemands persoonlijkheid dan een zoekertjesachtige advertentie vermomt als profiel. Flunner.com is een actief platform waar leden elkaar op een natuurlijke manier beter kunnen leren kennen alvorens ze beslissen of ze persoonlijk contact willen zoeken.

Flunner.com is de grootste gratis datingsite van België. Hij telt maar liefst 10.000 leden er en komen nog dagelijks nieuwe vrijgezellen bij.

Gratis!!!

Flunner.com onderscheidt zich van andere datingsites doordat het volledig gratis is. Alle leden kunnen onbeperkt en zonder betaling of abonnement gebruik maken van de volledige reeks features die flunner.com aanbiedt. Je moet je enkel registreren op de site, zelfs een profielpagina aanmaken is niet verplicht.

Bovendien moet je niets overhaasten en hoef je niet bang te zijn dat je abonnement bijna afloopt net wanneer je een leuke vrijgezel leert kennen. Je inschrijving op flunner.com blijft net zo lang actief als je zelf wenst. Wanneer je niet langer lid wilt zijn, schrijf je je zeer eenvoudig uit via twee muisklikken op je persoonlijke pagina. Daarna krijg je ook geen reclame of andere post meer via flunner.com, kortom al je persoonsgegevens worden volledig gewist uit het bestand.

Respect voor je privacy

Doordat je bij flunner.com niet verplicht bent om een profielpagina aan te maken, kun je anoniem deelnemen aan de chatsessies. Je privacy blijft dus steeds beschermd. Wanneer je besluit om wel een profielpagina aan te maken, kies je zelf hoeveel informatie je erop zet. Je behoudt dus zelf de volledige controle over je persoonlijke informatie!

Een luchtige sociale netwerksite

Medewerkers van flunner.com spreken meestal over een netwerk van vrijgezellen in plaats van een datingsite. Ze doen er alles aan om een zo natuurlijk mogelijke omgeving te creëren waarin je op een ontspannen manier andere mensen kunt leren kennen. Plezier is hier het kernwoord!

Er worden geen geforceerde berichtjes verstuurd tussen leden, maar in plaats daarvan plaatsen ze een luchtige boodschap op een prikbord of vertellen ze iets over zichzelf op het forum of in een chatsessie.

Features

Volledige vrijheid over wie je profiel te zien krijgt

Flunner.com begrijpt dat je je profiel niet onmiddellijk met iedereen wilt delen. Daarom beslis je zelf wie je profiel of delen van je profiel te zien krijgt en wie niet.

Interactieve prikborden

Elk profiel heeft een ingebouwd interactief prikbord. Hierop kunnen leden kleine berichtjes plaatsen naar elkaar toe. Dit houdt de sfeer luchtig en ongedwongen.

Persoonlijk dashboard

Forum

Op het forum kunnen leden elkaar op een ongedwongen manier beter leren kennen. Er zijn onderwerpen over de meest uiteenlopende thema’s, zoals humor, vakantie, kledij, uiterlijk, films, hobby’s, huis & tuin… Door te lezen wat andere mensen over deze onderwerpen denken, kom je al snel meer over hen te weten. Het forum vertelt veel over iemands persoonlijkheid wanneer je een aandachtige lezer bent. Bovendien vind je talloze tips voor vrijgezellen op dit forum.

Chat

Er zijn twee soorten chatrooms op flunner.com. De ene is een algemene chatroom voor alle leden. Verder kan je ook een persoonlijke chat met een ander lid openen. Op die manier zien enkel jullie twee het gesprek.

Uitgebreide zoekfunctie

Je kunt aan de hand van verschillende parameters op zoek gaan naar de voor jou geschikte partner. Misschien vind je woonplaats of leeftijd niet relevant, maar is opleidingsniveau wel een belangrijk criterium voor jou. Op flunner.com is dit geen enkel probleem, je beslist zelf op basis waarvan je op zoek gaat.

Privéberichten versturen

Wanneer je iemand ziet die je aanspreekt, kun je een privéberichtje sturen naar dit lid. Hierin kan je wat meer informatie vragen over iets dat je in het profiel gelezen hebt of je kunt jezelf even kort voorstellen.

Andere leden blokkeren

Als je ongewenste berichtjes ontvangt van een ander lid, kun je deze persoon blokkeren. Op dat moment kan dat lid geen contact meer met je opnemen. Het bespaart je allicht een hoop ergernissen.

De voordelen van flunner.com

  • Een luchtige site waar plezier en humor voorop staan.
  • Volledig gratis en onbeperkt toegankelijk.
  • Het is zeer gemakkelijk om jezelf uit te schrijven.
  • Een innovatieve site die gebaseerd is op het moderne sociale mediagebruik.
  • Laagdrempelig.
  • Doordat de site gratis is, kun je zeker zijn dat alle profielen echt zijn.

De nadelen van flunner.com

  • De algemene chatroom is soms nogal leeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *