Parship

Parship.be is een online datingsite voor hogeropgeleide Belgen die op zoek zijn naar vriendschap, een afspraakje of een vaste relatie. 51% van de leden zijn vrouw, wat een pak meer is dan op vele andere datingsites. Parship is dan ook de grootste datingsite van Europa. Dit heeft de site mede te danken aan zijn goede reputatie: maar liefst 38% van de leden vindt wat hij zoekt!

De meeste leden op parship.be zijn op zoek naar een langdurige relatie. 85% van de leden is ouder dan dertig en de meesten zijn tussen de 30 en 55 jaar oud. 76% van hen is hoger opgeleid en verdient meer dan de gemiddelde mens.

Account Parship

Je profiel aanmaken

Je kunt je gratis aanmelden om een profiel aan te maken. Aan de hand van serieuze en ludieke vragen wordt er een persoonlijkheidsprofiel van jou opgesteld. Je krijgt foto’s te zien, moet vragen beantwoorden of schetsen hoe je in bepaalde situaties zou reageren. Tot slot mag je aangeven waaraan jouw ideale partner moet voldoen. De selectiecriteria kun je ten allen tijden aanpassen zodat je zoekresultaat verfijnd of verbreed wordt. Zo is het zelfs mogelijk om leden vanuit een ander land te leren kennen.

Deze wetenschappelijke persoonlijkheidstest is ontwikkeld door een ervaren psycholoog, Dr Hugo Schmale. Hij is tevens medeoprichter van parship.be.

Een persoonlijkheidsprofiel

Aan de hand van de persoonlijkheidstest wordt een persoonlijkheidsprofiel van jou en je gewenste partner opgesteld. Een korte versie hiervan krijg je als gratis lid. De volledige versie van 80 bladzijden ontvangen enkel de premiumleden.

In dit rapport wordt op een toegankelijke manier uitgelegd wat de kenmerken zijn in jouw profiel en welke kenmerken een partner best heeft om goed bij jou te passen.

De match…

Op basis van dertig persoonlijkheidskenmerken gaat parship partners selecteren die goed bij jou passen. Je ontvangt hun profiel en kan dan zelf kiezen of je contact met hen opneemt of niet.

Respect voor je privacy

Parship is erg bezig met gegevensbescherming en het bieden van een kwaliteitsvolle service. Eén van de voordelen van parship is dat je zelf mag kiezen wie je foto’s te zien krijgt en wie niet.

Features

Een mobiele website

Deze webpagina is geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones. Op de mobiele website kun je altijd en overal je berichten lezen en beantwoorden.

Mobile app

Parship.be biedt ook een app aan voor je iPhone.

Parship magazine

Dit online magazine maakt je wegwijs in de wereld van het online daten. Je leest artikels over daten, over succesverhalen,… Bovendien ontvang je regelmatig tips en ideetjes.

Contactgarantie

Wanneer je abonnement als premium lid afloopt na zes of twaalf maanden, ontvang je gratis zes maanden extra lidmaatschap indien je niet met minstens tien leden in contact bent gekomen.

Betalend lidmaatschap

Als gratis lid mag je een profielpagina met foto’s aanmaken, krijg je partnervoorstellen die passen bij jouw persoonlijkheidsprofiel en ontvang je een korte beschrijving van je persoonlijkheidsprofiel. Verder mag je ook gratis beperkt contact opnemen met andere leden of ze glimlachjes versturen. Tot slot kun je reageren op één bericht van een premium lid.

Een betalend lid ontvangt het premium lidmaatschap. Dit houdt in dat je een onbeperkt aantal berichten kunt uitwisselen met andere leden. Je mag foto’s bekijken die andere leden aan jou vrijgeven. Je ontvangt een lijst met alle bezoekers van jouw profielpagina. Partnervoorstellen kan je vanop afstand sorteren. Tot slot ontvang je ook contactgarantie en een uitgebreid verslag van je psychologisch profiel, met uitleg over welk soort partner goed bij jou past.

De kosten

Hoe langer je abonnement loopt, hoe goedkoper het lidmaatschap. Vanaf 19,90 euro per maand kun je premium lid worden.

De nadelen van parship.be

  • Foto’s en een aantal berichten zijn enkel zichtbaar voor premium leden.

De voordelen van parship.be

  • Parship helpt je een partner te vinden in duizenden profielen. Ze laten je niet aan je lot over.
  • Je ontvangt een samenvatting of uitgebreid verslag van je persoonlijkheidsprofiel.
  • Het parship-magazine geeft handige tips om te daten.
  • Het is de grootste site van Europa.
  • Er zijn erg veel vrouwen actief op parship.be.
  • De site is erg gebruiksvriendelijk op je mobiele telefoon.
  • Parship.be heeft een goede reputatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *