Second Love

Second Love is geen gewone datingsite. Waar de meeste online datingsites opgericht zijn om vrijgezellen aan een partner te helpen, is Second Love ontwikkeld om mensen die een relatie hebben te helpen een scheve schaats te rijden.

De filosofie hierachter is dat een buitenechtelijk avontuur zonder de verwachting dat er liefde of een relatie uit groeit je eigen relatie kan redden. Het haalt je uit de sleur en maakt alles terug spannend.

Second Love is dus voor mannen en vrouwen die een relatie hebben en deze niet willen verbreken. Toch voelen ze dat het de verkeerde kant opgaat met hun vaste partner doordat sleur de overhand krijgt. Ze willen op zoek naar een date of een intieme avond om zo de onrust uit hun lichaam te krijgen en zich weer volop op hun vaste relatie te kunnen storten. Via Second Love kan dit. De site is bedoeld voor korte en zelfs zeer korte avontuurtjes, niet voor langdurige relaties.

Hoe werkt Second Love?

Je kunt gratis een profiel zonder foto’s aanmaken op Second Love. Vervolgens kan je profielen van andere leden opzoeken en bekijken. Om meer te kunnen doen, moet je een betalend lidmaatschap afsluiten. Door deze drempel slaagt Second Love erin om veel nepprofielen van de site te houden.

Na je inschrijving en betaling kun je zowel online chatten als effectief afspreken met andere leden. Dat afspreken gebeurt vaak via het intern communicatiesysteem van Second Love zodat je je persoonlijke gegevens en mailadres niet moet doorgeven aan andere leden. Je ontmoet elkaar tenslotte maar één of enkele keren en je wilt niet dat je vaste partner erachter komt.

Features

Je kunt je foto’s verbergen en enkel tonen aan de door jouw gekozen leden

Om je privacy te garanderen kan je je foto’s verbergen voor alle leden. Enkel wanneer je zelf beslist dat iemand je foto mag zien, geef je deze vrij.

Telkens je aanmeldt, kom je bovenaan in de zoekresultaten terecht

Door deze functie verhoogt je kans op een date aanzienlijk. Hoe vaker je Second Love bezoekt, hoe groter de kans dat je snel een afspraakje hebt. Je profiel wordt dan namelijk heel veel onder de aandacht van andere leden gebracht.

Berichten worden via een intern communicatiesysteem verstuurd

Dit betekent dat je je persoonlijke mailadres of andere contactgegevens niet moet doorgeven aan andere leden. Het beschermt je privacy.

Betalend lidmaatschap

Je inschrijven en andere profielen bekijken is gratis. Om de site echt te kunnen gebruiken moet je wel een abonnement afsluiten.

Als betalend lid mag je een foto toevoegen aan je profiel. Je kunt hem verbergen voor andere leden indien je dit wenst. Verder kan je berichtjes sturen naar andere leden en hun antwoorden lezen. Je kunt chatten met andere leden en een afspraakje met hen maken. Tot slot komt je eigen profiel telkens je jezelf aanmeldt bovenaan in de zoekresultaten te staan.

De prijs

Op dit moment betaal je voor twee maanden lidmaatschap slechts 69,95 euro. Dat is een fractie van de prijs die het je zou kosten om iemand het hof te maken: bloemen, een etentje, een avondje in de bioscoop… De kost hiervan loopt al snel op.

Voor wat Second Love aanbiedt, is de site zeker niet te duur.

De voordelen van Second Love

  • De prijs is heel schappelijk.
  • Via deze site kun je op een zeer discrete manier en met respect voor je privacy iemand vinden.
  • De site is simpel, wat hem heel gebruiksvriendelijk maakt.

De nadelen van Second Love

  • Naargelang welke betaalmethode je kiest, wordt je abonnement automatisch verlengd. De opzeg bedraagt 15 dagen.
  • De zoekfunctie is beperkt.
  • De informatie op de profielen is beperkt, dit is echter een voordeel voor wie zijn privacy wil beschermen.
  • Het is voor sommige mannen moeilijk vrouwen te bereiken via deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *