Mingl

Mingl is veel meer dan een datingsite. Het is een online ontmoetingsplatform voor vrijgezellen die op zoek zijn naar een waardevolle vriendschap of een levenspartner. Mingl is volledig gratis toegankelijk. De site onderscheidt zich van andere datingsites door zijn open karakter en laagdrempeligheid.

Interessegroepen

Mingl is opgebouwd rond interessegroepen. Dit zijn onderwerpen op een forum waar mensen met dezelfde interesses of hetzelfde gedachtegoed van mening kunnen wisselen. Er zijn een aantal bestaande interessegroepen om Mingl, maar je kunt ook een nieuwe interessegroep oprichten indien je dat wenst.

Via deze interessegroepen kom je meteen in contact met meerdere vrijgezellen die overeenkomsten vertonen met jou. Bovendien leer je deze mensen al snel beter kennen via de gesprekken in het forum. Deze manier van contact leggen is ideaal voor vrijgezellen die niet graag tientallen of honderden profielen doorlezen. Bovendien maakt dit ook een einde aan het verzinnen van gepaste openingszinnen om een grappig en luchtig eerste berichtje te versturen naar een andere vrijgezel die je interesse gewekt heeft.

Respect voor je privacy

Mingl draagt privacy hoog in het vaandel. Ze zullen je persoonlijke informatie nooit doorgeven aan derden. Verder kun je als lid ook zelf bepalen wat de andere leden kunnen lezen en zien en wat je liever privé houdt.

Features

Berichtjes versturen

Wanneer je iemand ziet die je aanspreekt, kun je een privéberichtje sturen naar dit lid. Hierin kan je wat meer informatie vragen over iets dat je in het profiel gelezen hebt of je kunt jezelf even kort voorstellen. Dit doe je door simpelweg op de berichtenknop te klikken op het profiel van de vrijgezel in kwestie.

Je kunt gratis en onbeperkt berichten uitwisselen met andere leden.

Likes of smiles geven

Als je niet goed weet wat je in een privéberichtje moet schrijven of je bent bang dat de interesse niet wederzijds zal zijn, kun je een smile of like geven. Het andere lid kan hier dan op reageren door je terug te liken of door je te bedanken via een privéberichtje. Het is de perfecte opener voor wie niet goed uit zijn woorden geraakt.

Volledige vrijheid om je privacy instellingen te beheren

Je beslist zelf hoe je je privacy instellingen instelt. Zo bepaal jijzelf wie er wat te zien krijgt.

Persoonlijke wall

Elke profielpagina beschikt over een persoonlijke wall.

Een overzicht van alle leden die jouw profiel bezocht hebben

Dit is vaak een aanzet om ook even het profiel van deze leden te bekijken. Bovendien is het interessant om te zien welk soort mensen je profiel bekijken. Dit zegt vaak veel over de manier waarop je profiel is opgesteld: wie vindt het aantrekkelijk of interessant? Aan de hand van deze informatie kun je eventueel enkele wijzigingen in je profielpagina of aan je profielfoto toebrengen.

Wanneer je merkt dan dezelfde persoon regelmatig je profiel bekijkt, is het zeker de moeite om eens een leuk en ongedwongen berichtje naar dit lid te sturen. Wie weet groeit er wel wat uit?

Je favoriete profielen bewaren

Wanneer een bepaald profiel je aanspreekt, is het vaak nuttig om dit te bewaren. Op die manier kun je de dagen erna nog enkele keren terug de profielpagina bekijken, zonder dat je ze telkens opnieuw moet opzoeken. Maak je persoonlijke lijst aan met profielpagina’s die jouw hartje sneller doen slaan.

Interessegroepen

Richt zelf een interessegroep op of neem deel aan een bestaande interessegroep. Hier leer je gelijkgestemde zielen kennen op een ongedwongen manier.

Gratis

Mingl is een volledig gratis datingsite en dit blijft ook zo in de toekomst. Alle aanwezige features zijn dus door alle leden gratis te gebruiken.

De voordelen van Mingl

  • Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site.
  • De site is volledig gratis voor iedereen.
  • Via de interessegroepen kom je meteen bij mensen terecht die aansluiten bij jouw gedachtegoed en interesses. Dit in tegenstelling tot een algemene chatroom.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *