Weet wie je ontmoet

Weet Wie Je Ontmoet is een innovatieve datingsite die een kruising vormt tussen online datingsites en relatiebureaus. Het combineert de beste eigenschappen van beide. Bovendien is de prijs zeer schappelijk en de hulp van een relatietherapeut uitgebreid en nuttig.

Hoe werkt het?

Net zoals bij een klassiek relatiebureau word je op voorhand gescreend. Eerst vul je het inschrijvingsformulier in en daarna word je uitgenodigd in één van de kantoren verspreid over het ganse land. Daar heb je een gesprek met een relatieconsulente die je helpt om je profiel af te werken. Ze heeft een gesprek met jou om te polsen naar wat je zoekt in een relatie en welke waarden je hoog in het vaandel draagt. Na dit gesprek keurt ze je profiel goed en vervolgens wordt het online gezet op Weet Wie Je Ontmoet. Je kunt nu beginnen daten. Ook nu wordt je niet in de steek gelaten, want medewerkers van de datingsite staan steeds paraat voor jou. Je kunt op elk moment langs gaan bij je persoonlijke relatie-expert of contact met haar opnemen. Ze helpt je bij al je vragen en onzekerheden zodat ook jij een succesvolle date tegemoet gaat.

100% zekerheid over de echtheid van profielen

Doordat elk nieuw lid op voorhand een gesprek heeft met een relatie-expert, kun je 100% zeker zijn dat alle profielen echt en oprecht zijn. Deze vrijgezellen zijn wie ze beweren te zijn en zoeken effectief een partner om hun leven met te delen. Er staan geen leugens op de profielen, want dan keurt de relatieconsulente je profiel niet goed en wordt het niet gepubliceerd.

Het ledenbestand wordt ook up-to-date gehouden. Dit is mogelijk doordat de relatie-expert in nauw contact staat met de vrijgezellen. Zij weet wanneer iemand niet langer beschikbaar is en kan vervolgens het profiel afsluiten.

Begeleiding

Je persoonlijke relatie-expert staat altijd klaar voor jou. Wanneer je niet goed weet hoe je een eerste berichtje formuleert, als je geen idee hebt waar je best op date gaat, indien je vragen hebt over de keuzes die je in het verleden hebt gemaakt… helpt jou relatieconsulente je verder. Ze zet je op het juiste pad en krikt je zelfvertrouwen op, zodat je in geen tijd de partner van je dromen tegenkomt.

Indien je liever niet zelf op zoek gaat naar de geschikte partner, kun je dit ook vragen aan Weet Wie Je Ontmoet. Mits je beschikt over het juiste abonnement, zal je relatie-expert voor jou op zoek gaan naar de ideale vrijgezel.

Respect voor je privacy

Op de vragenlijst die je invult na je aanmelding, kun je aanduiden welke informatie zichtbaar aanwezig mag zijn op je profiel en wat je liever verbergt. Op deze manier hou je zelf controle over je persoonlijke gegevens. Dit geldt zowel voor geschreven informatie als voor foto’s.

Features

Uitgebreide zoekfunctie

Je kunt aan de hand van verschillende parameters op zoek gaan naar de voor jou geschikte partner. Misschien vind je woonplaats of leeftijd niet relevant, maar is opleidingsniveau wel een belangrijk criterium voor jou. Op Weet Wie Je Ontmoet is dit geen enkel probleem, je beslist zelf op basis waarvan je op zoek gaat.

Indien je dit wenst, kun je je zoekcriteria opslaan zodat je niet telkens opnieuw alles moet ingeven.

Volledige vrijheid om je privacy instellingen te beheren

Je beslist zelf hoe je je privacy instellingen instelt. Zo bepaal jijzelf wie er wat te zien krijgt.

Je profiel verbergen

Als je iemand leuk ontmoet hebt, wil je deze relatie waarschijnlijk verder uitbouwen. Toch voel je er vanaf dag één nog niet veel voor om je lidmaatschap op te zeggen. Je weet tenslotte niet of het iets gaat worden tussen jullie of niet. Daarom kun je tijdelijk je profiel verbergen. Dan zien andere leden je gegevens niet meer en weet de persoon die je ontmoet hebt, dat je het serieus meent met hem of haar.

Screening vooraf

App voor op je mobiele telefoon

Op die manier kun je altijd en overal je berichten ontvangen en beantwoorden. Verder kan je met de mobiele site ook nieuwe en actieve leden bekijken en opzoeken. Het voordeel van deze app is dat je niet langer de ganse dag zenuwachtig moet afwachten wat de partner van je dromen antwoordt. Je ziet het meteen wanneer er een berichtje binnenkomt.

Deze feature is zeker het vermelden waard, want de mobiele site van Weet Wie Je Ontmoet werkt erg goed en is duidelijk leesbaar op je GSM toestel. De lay-out is zeer mooi.

De prijs

Je betaalt enkel voor je intakegesprek bij de relatie-expert. Dit kost je 35 euro. Wanneer je wilt dat de relatie-expert een geschikte partner voor jou uitkiest, moet je hiervoor wel nog bijbetalen. Dit geldt ook indien je regelmatig hulp en tips van de relatieconsulente wenst te ontvangen.

De nadelen van Weet Wie Je Ontmoet

  • Het aantal leden op deze site is beperkt, maar alle aanwezige leden zijn oprecht op zoek naar de geschikte partner.

De voordelen van Weet Wie Je Ontmoet

  • Door de screening vooraf kun je er 100% zeker van zijn dat alle profielen volledig kloppen.
  • De prijs is heel schappelijk, veel andere datingsites vragen evenveel geld en relatiebureaus vragen zelfs veel meer geld.
  • Het is de ideale combinatie van een relatiebureau en een datingsite. Je wordt enerzijds begeleid en gescreend, maar anderzijds behoud je de vrijheid om zelf op zoek te gaan naar de meest geschikte partner en contact op te nemen met deze persoon op je eigen tempo en manier.
  • Je merkt meteen dat de consulenten ervaring hebben. Ze geven nuttige tips en zijn eerlijk en open in hun gesprek.
  • Discretie en respect voor je privacy zijn duidelijk belangrijke waarden op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *