Elitedating

Elitedating.be onderscheidt zich van andere datingsites door hun bemiddelingsprincipe. Het is een site voor hogeropgeleide vrijgezellen die op zoek zijn naar een langdurige relatie. Ze worden hierbij niet aan hun lot overgelaten, maar krijgen hulp van elitedating. De compatibiliteit van paren wordt op een wetenschappelijke manier benaderd, zo werkt elitedating nu samen met de Rijksuniversiteit van Groningen. Je persoonlijke eigenschappen worden afgetoetst aan deze van andere potentiële partners. Elitedating geeft je een lijst van geschikte partners waarmee je dan zelf aan de slag kan.

Account Elitedating

Een profiel aanmaken…

De aanmaak van een profiel is gratis. Zo leer je de site alvast kennen. Eerst moet je een vragenlijst invullen. Dit is een persoonlijkheidstest. Het maakt deel uit van je profiel en is de basis voor de wiskundige berekening om een geschikte partner voor jou te vinden.

Kwaliteit en veiligheid!

Elk profiel wordt handmatig gecontroleerd door medewerkers van elitedating. Verder kunnen leden er ook voor kiezen om hun identiteit te laten controleren. Ze ontvangen dan een melding hiervan op hun profielpagina, zodat andere leden zeker weten met wie ze contact hebben.

Elitedating stelt kwaliteit hoog in het vaandel. Ze nemen vragen en opmerkingen van leden serieus en gaan hiermee aan de slag om hun site en service te verbeteren. Via de klantenservice kun je al je bedenkingen doorgeven.

Je privacy wordt goed bewaard. Alle gegevens worden gecodeerd en zorgvuldig bewaard of verwijderd wanneer ze niet langer nodig zijn.

Elitedating.be heeft al verschillende prijzen en certificaten gewonnen omwille van zijn hoge kwaliteit.

Compatibel of niet?

Je persoonlijkheidstest is gebaseerd op een model genaamd ‘De vijf hoofddimensies van de persoonlijkheid’. In de jaren 90 was dit een hoofdmodel in de moderne persoonlijkheidspsychologie. Via deze test kan elitedating berekenen welke singles het best bij elkaar passen en de grootste kans hebben op een langdurige succesvolle relatie.

Er worden drie grote componenten in rekening gebracht bij het matchen: je demografische gegevens, je psychologische persoonlijkheid en je persoonlijke voorkeuren.

Features

Kismet functie

Niet enkel profielen die 100% aan uw voorkeuren voldoen worden getoond, maar ook profielen die afwijken van je voorkeur, maar wel zeer goed passen bij je psychologische persoonlijkheid.

Zo krijg je profielen te zien van partners waar je anders niet naar zou hebben omgekeken. Je dacht misschien dat deze mensen niet bij jou pasten, maar de partner van je dromen kan er goed tussen zitten.

Uiteraard blijven ook de partnervoorstellen die 100% aan je voorkeuren voldoen beschikbaar. Je kunt simpelweg alle geselecteerde profielen bekijken en met één muisklik verwijderen of toevoegen aan je interesselijst.

Met de kismet functie kijk je voortaan langer dan je neus is!

Fotocommentaren

Onder elke foto staan drie symbolen: ‘glimlachen’, ‘vind ik leuk’ en ‘profielcommentaar’. Via de knop profielcommentaar kan je een korte tekst of zin schrijven bij een foto. Het is de ideale manier om contact te maken en een gesprek op gang te brengen. Enkel jijzelf en het lid op de foto kunnen de commentaar lezen.

Als er iemand op jouw foto reageert, word je onmiddellijk verwittigt via email en een berichtje op de site.

Tot 24 foto’s!

Op elitedating.be kun je wel 24 foto’s plaatsen. Hierdoor kan je verschillende kanten van je karakter tonen via de beelden op je profielpagina.

Het beste resultaat krijg je door een mix van portretfoto’s, close-ups en natuurlijke foto’s.

Fotoverzoek

Wanneer je interesse hebt in een persoon zonder profielfoto, kun je eenvoudigweg een fotoverzoek doen. Als je potentiële partner hierop ingaat en een foto plaatst, word je hiervan verwittigd.

Identiteitsverificatie

Wanneer je premium lid bent, krijg je de kans om je identiteit te laten controleren. Je stuurt simpelweg een kopie op van de voor- en achterkant van je paspoort op naar elitedating. Medewerkers controleren je naam, adres en leeftijd. De identiteitsverificatie wordt op je profielpagina vermeld, zodat andere leden weten dat je bent wie je zegt te zijn.

Na de controle worden je identiteitsgegevens vernietigd.

Betalend lidmaatschap

Je profiel aanmaken is gratis. Vervolgens ontvang je een reeks van profielen met kandidaten die geschikt zijn voor jou. Je mag vijf vragen stellen of ‘glimlachjes’ uitdelen. Verder ontvang je ook berichten van andere leden.

Wanneer je meer wil doen op elitedating.be moet je betalen. Een premium light lidmaatschap betekent dat je berichten kan sturen naar andere leden, dat je foto’s te zien krijgt van andere leden, dat je commentaar mag geven op profielen en foto’s van andere leden en dat je eigen profiel vaker opduikt in de resultatenlijst van andere leden.

Een premium plus lidmaatschap geeft je nog meer opties. Je ontvangt een bevestiging als een ander lid je boodschap gelezen heeft, je kunt gebruik maken van de kismet functie en de identiteitsverificatie en je kan een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel downloaden.

De kosten…

Het prijsverschil tussen een premium light en plus lidmaatschap is erg klein. Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle features die elitedating.be te bieden heeft, is dan ook een premium plus lidmaatschap aanbevolen.

Eén maand premium light kost je 89,90 euro en plus kost je 99,90 euro. Hoe langer je abonnement loopt, hoe goedkoper het wordt. Voor een lidmaatschap van drie maanden betaal je voor premium light 44,90 euro per maand en voor premium plus 49,90 euro per maand. Op zes maanden betaal je voor light nog 27,90 euro en voor plus 29,90 euro per maand. Bij een jaarabonnement kost een premium light je slechts 17,90 en een premium plus 19,90 euro per maand.

De voordelen van elitedating.be

  • Elitedating heeft meerdere certificaten ontvangen en prijzen gewonnen.
  • Een wiskundige formule helpt je de best geschikte partners te ontmoeten.
  • De identiteitsverificatie biedt een extra veiligheid wanneer je afspreekt met een ander lid.
  • Je gegevens worden beschermd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *