Seniorengeluk

Seniorengeluk is een online datingsite specifiek voor senioren. Of je nu op zoek bent naar een leuke babbel, een goede vriendschap, een spannende date of een langdurige relatie: op Seniorengeluk vind je waarschijnlijk wie je zoekt. Alle 50-plussers kunnen hier terecht.

Dagelijks schrijven ongeveer 60 nieuwe leden zich in. Dit maakt Seniorengeluk tot één van de grootste datingsites voor ouderen. Je vindt hier veel actieve leden, wat de kans op slagen uiteraard vergroot.

Kwaliteitsgarantie…

Medewerkers van Seniorengeluk kijken elk profiel na alvorens het gepubliceerd wordt. Alles wordt nagelezen en de foto wordt bekeken. Op die manier probeert de datingsite om valse profielen of aanstootgevende informatie te weren.

Om je privacy te waarborgen, kunnen profielen en informatie enkel bekeken worden door andere leden. Dit betekent dat je jezelf ook moet inschrijven voor je gebruik kan maken van de site, maar anderzijds kun je gerust zijn dat jouw profiel niet vrijuit door iedereen bekeken kan worden.

Features

Standaardberichten verzenden

Wanneer je niet goed weet wat te vertellen of hoe een gesprek aan te knopen, is een standaardbericht soms de redder in nood. Je moet je niet meteen helemaal bloot geven en kan eerst rustig afwachten of het andere lid reageert op je berichtje of niet.

Een intern berichtensysteem

Dit systeem garandeert je privacy en veiligheid. Wanneer je via Seniorengeluk een berichtje stuurt naar een ander lid, kan deze persoon je echte naam of adres niet weten. Het is dus veel veiliger dan berichtjes uitwisselen via je persoonlijke mailadres. Je beslist hierdoor volledig zelf wanneer je je persoonlijke gegevens wil vertellen aan een andere lid.

Chatten

Om de communicatie met andere leden te vergemakkelijken, is er een chatroom aanwezig. Je kunt veel sneller met elkaar praten en je gesprek lijkt ook meer op een normale babbel. Terwijl je met mail meestal een tijdje op een antwoord moet wachten en meer in de vorm van brieven, dan in gesprekstaal met elkaar praat.

Je kunt zien of en wanneer een ander lid je bericht gelezen heeft

Zo hoef je je niet dagenlang af te vragen of de andere persoon je boodschap ontvangen heeft.

Andere leden blokkeren

Wanneer je ongewenste berichtjes ontvangt van een ander lid, kun je deze persoon blokkeren. Dan moet je je niet telkens wanneer je online komt je ergeren aan een nieuwe, ongewenste boodschap van die persoon.

Je profiel verbergen

Als je iemand leuk ontmoet hebt, wil je deze relatie waarschijnlijk verder uitbouwen. Toch voel je er vanaf dag één nog niet veel voor om je lidmaatschap op te zeggen. Je weet tenslotte niet of het iets gaat worden tussen jullie of niet. Daarom kun je tijdelijk je profiel verbergen. Dan zien andere leden je gegevens niet meer en weet de persoon die je ontmoet hebt, dat je het serieus meent met hem of haar.

Laatste bezoekers bekijken

Via deze functie kun je checken wie er nog recent op de site heeft gezeten.

Betalend lidmaatschap?

Met een gratis lidmaatschap kom je al een heel eind op deze datingsite. Zo kun je een persoonlijk profiel met foto aanmaken en ook de profielen en hoofdfoto’s van andere leden bekijken. Wanneer je iemand interessant tegenkomt, heb je de mogelijkheid om een standaardberichtje te sturen.

Een betalend lid kan echter nog veel meer. Je kunt met je VIP-toegang alle foto’s van andere leden bekijken. Verder kan je een zelfgeschreven bericht sturen naar elk ander lid. De zoekfunctie is ook extra uitgebreid, zodat je zeker de partner van je dromen kunt vinden. Bovendien heb je zelfs de mogelijkheid om op trefwoord te zoeken. Verder kun je chatten met andere betalende leden en je ziet wie er laatst online is geweest.

Een abonnement bestaat op Seniorengeluk uit twee delen: een opwaarderingsplan en een toegangsvorm. Momenteel is er maar één toegangsvorm mogelijk, namelijk de VIP-toegang. Je toegangsvorm bepaalt van hoeveel features en onderdelen van de site je gebruik mag maken. Bij een VIP-toegang kun je alles op de site gebruiken en bekijken.

Je opwaarderingsplan heeft met je credits te maken. Dit interne betaalmiddel van Seniorengeluk koop je via je persoonlijk opwaarderingsplan. Je plan bepaalt niet alleen hoeveel credits je tegelijkertijd koopt, maar ook hoe je ze betaalt. Het is zo dat hoe meer credits je in één keer koopt, hoe minder je betaalt per credit. Dit is dus goedkoper wanneer je het uitrekent. Naargelang hoe je betaalt, zal het opwaarderingsplan ervoor zorgen dat het automatisch credits bijkoopt.

De prijs

Voor 140 credits krijg je 14 dagen VIP-toegang tot Seniorengeluk. Dit kost je 15,99 euro. Wanneer je 27,99 euro betaalt, ontvang je 300 credits. Dit is goed voor 30 dagen VIP-toegang. 90 dagen VIP-toegang kosten je 900 credits, ofwel 59,99 euro. Dit is nog slechts 0,67 cent per dag!

De nadelen van Seniorengeluk

  • Het aantal features is beperkt. Dit is voor veel mensen echter een voordeel, omdat het gebruik maken van de site hierdoor gemakkelijker wordt.

De voordelen van Seniorengeluk

  • Je kunt een groot deel van de site gratis gebruiken: jezelf inschrijven, andere profielen bekijken, de eerste contacten leggen met andere leden … is allemaal gratis.
  • Met 60 nieuwe inschrijvingen per dag is de keuze groot. Erg veel senioren zijn actief op zoek naar een vriendschap of relatie via Seniorengeluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *