Cyberfriends

www.cyberfriends.be is een datingsite voor iedereen die op zoek is naar een goede vriend of een vaste partner. Het is een vrij nieuwe site die volop aan het groeien is. Wat deze datingsite van andere sites onderscheidt, is dat het volledige lidmaatschap gratis is!

Features

Zoekfunctie

Je kunt aan de hand van verschillende parameters op zoek gaan naar de voor jou geschikte partner. Van woonplaats en leeftijd tot haarkleur of kleur van de ogen. Deze zoekfunctie helpt je om de voor jou meest geschikte partners uit te kiezen.

Foto’s

Je bent niet verplicht om een foto op je profielpagina te zetten. Op die manier blijft je privacy beschermd. Je kiest namelijk zelf hoeveel je wenst te delen met andere leden.

Privéberichten versturen

Wanneer je iemand ziet die je aanspreekt, kun je eenvoudigweg een mailtje sturen naar dit lid. Hierin kan je wat meer informatie vragen over iets dat je in het profiel gelezen hebt of je kunt jezelf even kort voorstellen. Met wat geluk groeit hieruit een mooie vriendschap of een relatie voor het leven.

Chatten

Als twee leden samen online zijn en elkaar beter willen leren kennen, kunnen ze dit in de chatroom doen. Privéberichtjes nemen al snel dezelfde toon aan als een brief. Chatten daarentegen heeft doorgaans de vorm van een normaal gesprek. Het verloopt ongedwongener en vlotter. Antwoorden komen minder geforceerd over en elk woord wordt niet tot in de puntjes geanalyseerd.

Gratis

Cyberfriends.be is een volledig gratis datingsite en dit blijft ook zo in de toekomst. Alle aanwezige features zijn dus door elk lid gratis te gebruiken.

De voordelen van cyberfriends.be

  • De site is volledig gratis voor iedereen.
  • Het aanmaken van een profiel duurt maar enkele minuten.

De nadelen van cyberfriends.be

  • De lay-out is eenvoudig. Anderzijds maakt het de site ook overzichtelijk en verhoogt dit het gebruiksgemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *