be2

be2 is één van de grotere datingsites ter wereld. Dagelijks schrijven zo’n 20.000 nieuwe leden zich in. Aangezien be2 al in 2004 is opgericht, betekent dit dat er momenteel 30 miljoen leden zijn uit dertig verschillende landen.

Be2 richt zich op vrijgezellen die serieus op zoek zijn naar een langdurige relatie. Voor een éénmalig afspraakje moet je niet op deze datingsite zijn.

Omdat be2 erg bezig is met de veiligheid en privacy van hun leden, telt het meer dan 220 medewerkers. Zij werken vanuit elf steden verspreid over de ganse wereld.

Een wetenschappelijke basis

De koppelprocedure van be2 is niet zomaar op het gevoel of met de losse hand. Er licht een wetenschappelijke test aan de basis van de hele koppelprocedure. Sociologische, antropologische en psychologische eigenschappen van zowel jezelf als je mogelijke partners worden vergeleken op compatibiliteit. Uit deze vergelijking vloeit een lijst met potentiële toekomstige partners voort.

Je inschrijven…

De inschrijving is volledig gratis. Je moet voor het opmaken van je profiel een persoonlijkheidstest invullen. Deze test is wetenschappelijk ontwikkeld en ligt aan de basis van de werking van be2.

Je ontvangt volledig gratis de resultaten van deze test. Dit vertelt je meer over jezelf, maar ook over de eigenschappen waaraan jouw ideale partner moet voldoen.

Je weg vinden in de wirwar van profielen?

be2 laat je niet aan je lot over. Je moet niet zelf op zoek gaan naar de voor jouw geschikte partner tussen 16 miljoen profielen. Be2 helpt je op weg door je een aantal profielen door te zenden van mensen die volgens je persoonlijkheidstest en de door jou doorgegeven criteria bij jou passen. Zo ben je meteen gerust dat al deze mensen compatibel zijn met jou!

Een veilige site met respect voor je privacy

Medewerkers van be2 controleren elke tekst en elke foto voordat hij op de site gepubliceerd wordt. Door deze controle bouwt be2 een veiligheidsbuffer in om valse profielen te voorkomen.

Verder is het niet verplicht om een foto aan je profiel toe te voegen. Je beslist zelf of je er een foto op zet of niet en je mag ook zelf kiezen wie deze foto kan zien.

Communicatie gebeurt via de website. Dit betekent dat je je persoonlijke gegevens niet meteen moet prijsgeven. Je kunt je privacy zo lang als je zelf wenst beschermen. Pas wanneer je er aan toe bent, geef je je eigen naam en contactgegevens door aan een potentiële partner.

Contact leggen met andere leden

Dit gebeurt in eerste instantie altijd via het interne mailsysteem van be2. Hierdoor moet je je eigen contactgegevens niet geven aan elke lid waar je contact met opneemt. Het is volledig aan jouzelf om te bepalen wanneer je je foto toont, je naam doorgeeft of je contactgegevens bekend maakt.

Gegarandeerd succes!

Wanneer je na afloop van je Premium lidmaatschap niet met tien verschillende leden contact hebt gehad, wordt je lidmaatschap gratis verlengd. Dit net zolang tot je berichten hebt uitgewisseld met tien verschillende leden.

Betalend lidmaatschap?

Als gratis lid kun je alvast een profiel aanmaken, een persoonlijkheidstest invullen en de profielen bekijken van leden die goed bij jou passen. Bovendien ontvang je ook gratis het resultaat van je persoonlijkheidstest waar zowel een beschrijving van jouw persoonlijkheid als een beschrijving van je ideale partner instaat. Tot slot mag je één bericht sturen naar alle leden waarvan je het profiel ontvangen hebt.

Wanneer je een andere vrijgezel beter wilt leren kennen, betaal je voor een Premium lidmaatschap. Je kunt dan zoveel berichten sturen naar en ontvangen van andere leden als je zelf kiest. Verder kan je ook foto’s van andere vrijgezellen bekijken.

Een premiumlidmaatschap voor drie maanden kost je 49,90 euro per maand. Wanneer je je voor zes maanden aansluit, betaal je 24,90 euro per maand en voor twaalf maanden lidmaatschap betaal je nog slechts 15,90 euro per maand.

De nadelen van be2

  • Je lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd na afloop van de door jou gekozen periode. De opzegtermijn bedraagt wel slechts 14 dagen.

De voordelen van be2

  • Als Premiumlid kan je onbeperkt berichten uitwisselen met andere leden.
  • De koppelprocedure is wetenschappelijk onderlegd en aan de hand van een persoonlijkheidstest.
  • Je ontvangt een gratis resultaat van je persoonlijkheidstest en van de eigenschappen van jouw ideale partner.
  • Je kunt zien wie jouw profiel bezocht heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *