Rich and Fabulous

Rich and Fabulous is geen normale datingsite. Het is de site van een relatie- en datingbureau. Zoals de naam al doet vermoeden is het doelpubliek van dit relatiebureau volwassenen met niveau. Hun leden zijn bedrijfsleiders, zelfstandigen, bedienden, kaderleden, BV’s, profsporters en BN’ers. Succesvolle mensen die het gemaakt hebben in hun branche!

Voor wie?

Volwassenen tussen 21 en 70 jaar die een succesvolle carrière hebben, kunnen zich inschrijven bij Rich and Fabulous.

Hoe begint het?

Neem contact op met Rich and Fabulous en schrijf jezelf in. Vervolgens word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er enerzijds bekeken wie jij bent en wat je verwacht van een relatie. Anderzijds helpt de consulent je verder door handige datingtips te geven en je doorheen een succesvolle date te coachen.

Aangezien Rich and Fabulous zich op de internationale markt richt, kan het intakegesprek ook via Skype gepland worden. Het is dus niet noodzakelijk om je naar hun kantoor te begeven.

Bovendien komt de consulent ook aan huis wanneer je in België of Nederland woont en dit vraagt.

Hoe gaat het verder?

Na het intakegesprek maakt je consulent een persoonlijkheids- en een voorstellingsfiche van jou op. In deze fiches worden zowel jouw karakter en jouw wensen als de ideale partner voor u beschreven.

Wanneer de fiches klaar zijn, krijg je een persoonlijke toegangscode. Via deze code kun je ten allen tijde je fiches nalezen.

Hoe ontmoet je nieuwe vrijgezellen?

Wanneer je dit wenst, plaatst je consulent een korte voorstellingstekst op Rich and Fabulous. Deze tekst vermeldt iets over je karakter en over wat jij zoekt in je droompartner. Je naam en adres zullen nooit in deze tekst staan, zodat je anonimiteit en privacy gewaarborgd blijven. Dit voorstellingstekstje vind je terug onder ‘VIP’s in de kijker’.

Via email krijg je voorstellingsberichten door van Rich and Fabulous. Deze berichten bevatten geen persoonlijke gegevens. Foto’s kunnen erop staan, maar enkel indien de vrijgezel in kwestie die zelf toestond. Verder ontvang je ook een mailtje wanneer een ander lid interesse in jou toont.

100% zekerheid over de echtheid en oprechtheid van profielen

Doordat elk nieuw lid op voorhand een gesprek heeft met een consulent, kun je 100% zeker zijn dat alle profielen echt en oprecht zijn. Deze vrijgezellen zijn wie ze beweren te zijn en zoeken effectief een partner om hun leven met te delen. Er staan geen leugens op de profielen, want ze zijn door de consulent zelf geschreven.

Het ledenbestand wordt ook up-to-date gehouden. Je zult nooit worden voorgesteld aan een persoon die niet langer vrijgezel is.

Begeleiding

Je persoonlijke consulent, ook wel Personal Matchmaker genaamd, staat voor jou klaar. Wanneer je niet goed weet hoe je een eerste berichtje formuleert, als je geen idee hebt waar je best op date gaat, indien je vragen hebt over de keuzes die je in het verleden hebt gemaakt… helpt jou relatieconsulent je verder. Hij zet je op het juiste pad en krikt je zelfvertrouwen op, zodat je in geen tijd de partner van je dromen tegenkomt. Verder kun je ook altijd de online datingfuncties raadplegen.

Rich and Fabulous garandeert u een minimum aantal ontmoetingen tijdens je lidmaatschap. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de leden na afloop van hun abonnement een vaste relatie hebben.

Na het eerste afspraakje

Om hun dienstverlening zo goed mogelijk op jouw wensen te kunnen aanpassen, heb je ook na het eerste afspraakje een gesprek met de consulent. Je kunt dan vertellen hoe het gegaan is en wat je van de keuze vond. Op basis van deze informatie past de consulent zijn werkwijze aan zodat het volgende profiel dat je krijgt hopelijk nog beter bij je past. Deze terugkoppeling gebeurt via telefoon of mail.

Respect voor je privacy

Je beslist zelf aan welke leden je je foto’s of persoonlijke informatie geeft. Rich and Fabulous is dus zeer discreet en waakt constant over jouw privacy.

De prijs

Er bestaan verschillende formules bij Rich and Fabulous. Op die manier kan iedere vrijgezel kiezen wat het best bij hem of haar past.

Vrijgezellen van 21 tot 30 jaar kunnen Young Standard of VIP lid worden. Tot 40 jaar kan je standaard lid worden. Verder kan iedereen ook kiezen voor een VIP lidmaatschap, dit houdt in dat je hulp krijgt van je Personal Matchmaker om de juiste persoon te vinden. Tot slot worden er jaarlijks een aantal leden uitgenodigd om VIP Exclusive lid te worden. Deze categorie is voorbehouden voor politiekers, edellieden, top zakenmensen of bekende persoonlijkheden.

Je beslist pas tijdens het intakegesprek of je wel of niet lid wilt worden en welk lidmaatschap je neemt. Daarom betaal je sowieso een kleine bijdrage als vergoeding voor dit intakegesprek.

Een standaard lidmaatschap kost je 250 euro. Voor een VIP abonnement betaal je tussen de 720 en 1000 euro. Het tarief van VIP Exclusive is volledig op maat. Dit moet dus nagevraagd worden wanneer je uitgenodigd wordt om je hierbij aan te sluiten.

Tot slot zijn er nog drie extra’s. Deze betaal je net zoals het intakegesprek bovenop je abonnementskosten. Het eerste is Single coaching. Dit zit al gedeeltelijk verwerkt in je VIP abonnement, maar kan nog uitgebreid worden met extra persoonlijke gesprekken.

Ten tweede is er de styling. Rich and Fabulous werkt samen met een styling- en kledingadviseuse die je enkele tips geeft om er nog aantrekkelijker uit te zien. Want hoe beter je je voelt, hoe meer zelfvertrouwen je uitstraalt!

Tot slot kan je consulent je helpen door effectief een date voor jou te organiseren of een speciale casting te plannen.

De nadelen van Rich and Fabulous

  • Het aantal leden is beperkt
  • Ben je zeker dat de persoon die je ontmoet op zoek is naar liefde, en niet naar een winnend ticketje in de loterij?

De voordelen van Rich and Fabulous

  • Door de screening vooraf kun je er 100% zeker van zijn dat alle profielen volledig kloppen.
  • Discretie en respect voor je privacy zijn duidelijk belangrijke waarden bij Rich and Fabulous.
  • Je komt gegarandeerd in contact met even succesvolle mensen als jijzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *