Rendez-Vous

Rendez-Vous is de oudste datingwebsite van België. De site is opgericht in 1997 en heeft intussen talloze alleenstaanden aan een mooie relatie geholpen.

De site is erg gebruiksvriendelijk. Alles wijst zichzelf uit, maar als je het toch niet duidelijk vindt, kan je erg overzichtelijke instructies lezen en opvolgen. Met behulp van moderatoren wordt de website ook veilig en betrouwbaar gehouden. Dit alles maakt rendez-vous.be tot de ideale site om je eerste stapjes in internet daten te zetten.

Anderzijds heeft de website enkele leuke features die het ook voor de doorgewinterde internetgebruiker leuk houden. Rendez-vous.be past zijn site ook regelmatig aan, alle updates zijn gericht op het gebruikersgemak van de klanten: De oudste site van België gaat mee met zijn tijd.

Liefde of vriendschap?

Op rendez-vous.be kun je zowel op zoek gaan naar een liefdesrelatie als naar een vriendschapsrelatie. Wanneer je je profiel aanmaakt, moet je aangeven welk van beide jou interesseert.

Voor wie?

Alle volwassenen kunnen een profiel aanmaken op rendez-vous.be. In praktijk blijken vooral mensen tussen de 25 en 45 jaar actief te zijn op de site. Er is zelfs een duidelijke piek van dertigers tot veertigers aanwezig.

Wat leuk is aan deze datingwebsite is dat er ook veel vrouwen actief zijn.

Een eerlijke prijs…

Je mag gratis een profiel aanmaken en de site verkennen. De toegang tot bepaalde delen van de website is wel betalend. Voor een zeer eerlijke prijs, mag je gebruik maken van alle functies die de website te bieden heeft.

Hoe vind je de geschikte partner?

Rendez-vous.be heeft wel vijf verschillende manieren waarop je de voor jou perfecte partner kan vinden. Als je weet wie je zoekt, kun je de persoon erg snel terug vinden via ID. Wanneer je wil rondneuzen, kan je eenvoudig of gedetailleerd zoeken. Het verschil tussen beide is het aantal criteria waarop je selecteert. Verder kun je ook nog op interesse zoeken of via Quiz&Kliks.

Leuke features

Discrete modus

De site kan op discrete modus bekeken worden. Dit houdt in dat de kleuren gedempt zijn, waardoor het voor mensen rondom je niet opvalt dat je op een datingsite zit te surfen.

Out Of Office

Wanneer je een aantal dagen je profiel niet kan checken, stel je je out of office in. Mensen die je een berichtje sturen, krijgen dan niet het idee dat je niet geïnteresseerd bent omdat je niet antwoord.

Likes, smileys …

Het profiel van anderen afdrukken

Zo kun je ook zonder je computer lezen wat er op het profiel van iemand staat. Erg handig als je met iemand afgesproken hebt en in de auto nog snel wat gegevens wil nalezen.

Een video of stemopname, een gepersonaliseerde foto

Je kunt je profiel verlevendigen door er een video of ingesproken tekst op te zetten. Ook je foto’s kan je vrolijker maken; via een eenvoudige functie op de site voeg je al snel effecten toe aan al je foto’s.

Rendez-vous wall

Hier mag iedereen zijn verhaal schrijven.

De blog

Op deze blog worden adviezen gegeven voor je eerste afspraakje, er worden verhalen verteld over mensen die elkaar succesvol hebben leren kennen via rendez-vous.be en dat alles door een team van mensen die gespecialiseerd zijn in daten en liefde.

Beschrijf je ideale partner

Het is mogelijk een beschrijving van je ideale partner op je profiel te zetten. Zo weten anderen wat je zoekt in een persoon.

Je ziet wie er jouw profiel bezocht heeft

Wanneer je aanmeldt, krijg een je een overzicht van alle mensen die jouw profiel bekeken hebben.

Chat

Ben je echt geïnteresseerd in iemand? Dan heb je waarschijnlijk geen zin om uren of dagen te wachten op mail. Om een gesprek op gang te brengen, is chatten ideaal. Je krijgt onmiddellijk reactie op wat je vertelt of vraagt.

Opiniepeilingen

Elk lid kan een opiniepeiling onder andere leden houden. Zo krijg je al snel echte, waardevolle feedback.

Deelnemen aan evenementen

Zowel vanuit rendez-vous.be als vanuit de leden zelf worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Deelname hieraan is vaak gratis en het is de ideale moment om verschillende vrijgezellen in levende lijve te ontmoeten.

Een app voor je smartphone

Als je de applicatie voor je smartphone download, kan je overal en altijd je profiel checken. Je kunt onmiddellijk foto’s toevoegen aan je fotoalbum en leest live de reactie van anderen. Via geolocalisatie kan je vrijgezellen in je regio opzoeken.

Voor – en nadelen van rendez-vous.be

Voordelen:

  • De prijs is aantrekkelijk.
  • Er staan heel veel profielen online.
  • Het gebruiksgemak van de site is hoog.
  • De site heeft leuke features.
  • Er zijn veel vrouwen actief.

Nadelen:

  • Zoals bij elke datingwebsite moet je oppassen voor nepprofielen of voor mensen die liegen, bijvoorbeeld over hun huwelijkse staat. Moderators proberen de site wel zo veilig mogelijk te houden.
  • Inactieve profielen worden niet verwijderd. Je kunt wel zelf checken wanneer iemand het laatst online geweest is.

Betalend lidmaatschap

Je kunt je gratis inschrijven op rendez-vous.be, maar om echt ten volle gebruik te kunnen maken van de site is een betalend lidmaatschap veel beter. De prijzen zijn zeer eerlijk en de site biedt waar voor je geld.

Voor één maand betaal je 15,90 euro lidmaatschap. Voor drie maanden 29,70 euro. 45 euro voor 6 en 66 euro voor 12 maanden. Regelmatig zijn er aanzienlijke kortingen voor vrouwen. Zo betalen vrouwen op dit moment slechts 19,50 euro voor drie maanden en 42 euro voor een jaar!

Met andere woorden: voor amper 0,18 cent per dag kan je een jaar lang gebruik maken van alle features die rendez-vous.be aanbiedt.

Wanneer je kiest voor een gratis inschrijving, kun je een profiel aanmaken en er vijf foto’s op posten. Verder kan je ook een ander profiel zoeken.

Bij een betalend lidmaatschap mag je wel vijftig foto’s op uw profiel posten. Verder kan je ook berichten versturen en lezen, de foto galerij bekijken, een video posten, chatten, opiniepeilingen volgen, deelnemen aan activiteiten, vragen om een foto toe te voegen, antwoorden op berichten stats. en privé foto’s posten! Je zal de site dan ten volle kunnen ervaren en op een veilige manier de eerste contacten met de partner van je dromen kunnen leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *