Elena’s Models

Elena’s Models is een Engelstalige datingsites die valt onder de categorie ‘Russian mail order bride’. Alle vrouwen op de site wonen in Oost-Europa en de meeste mannen die de site gebruiken wonen in Westerse landen.

In tegenstelling tot veel andere ‘mail order bride’ datingsites krijgt Elena’s Models de goedkeuring van verschillende websites die bedrog tegengaan, zoals antiscam.net. Bovendien publiceert elenasmodels.com zelf ook een lijst met datingsites die niet zuiver zijn.

Elenasmodels.com heeft meer dan één miljoen profielen, waarvan er nog 180.000 actief zijn. Elke week komen er zo’n 1000 leden bij. Wanneer een lid gedurende drie maanden niet meer actief geweest is, wordt zijn profiel niet langer getoond bij de zoekresultaten.

Mensen van alle leeftijden mogen inschrijven op elenasmodels.com. Wanneer je niet zo handig bent met de computer, helpen de medewerkers van elenasmodels je graag verder. Ze zijn erg vriendelijk en proberen je oprecht goed verder te ondersteunen. Hun klantenservice is zeer correct.

Veiligheid voorop

De administratie leest alle profielen door voor ze op de site gepubliceerd worden. Vrouwen kunnen er zelfs voor kiezen zich door een controleur te laten nachecken. Deze komt dan ter plaatse om te evalueren of de vrouw goede intenties heeft, echt op zoek is naar een partner en familiewaarden voorop stelt. Als dit het geval is, krijgt de vrouw een ‘confirmed profile badge’ op haar profiel. Zo is de man zeker dat er geen bedrog in het spel is.

Je inschrijven

Net zoals bij andere datingsites schrijven mannen en vrouwen zichzelf in en maken ze hun eigen profiel aan. Dit gebeurt aan de hand van enkele meerkeuzevragen. Verder wordt er ook gevraagd om een korte tekst over jezelf, je karakter, je hobby’s… te schrijven. Het staat je vrij om eender wanneer je profiel te wijzigen, te verbergen of te verwijderen.

Lidmaatschap op elenasmodels.com is betalend, maar de prijs is veel lager dan bij vele andere ‘Russian mail order bride’-sites. Bovendien is de kwaliteit van elenasmodels een stuk beter.

Features…

Elenasmodels.com heeft een heel aantal features. Elk van hen is erop gericht je te helpen zo efficiënt mogelijk de geschikte partner voor jou te vinden. De site wordt dan ook constant aangepast: wanneer opties niet blijken te werken worden ze verwijderd en nieuwe opties worden toegevoegd.

Een interessebericht versturen

Wanneer je een vrouw wilt laten weten dat je interesse in haar hebt en met haar in contact wenst te komen, kun je haar een interesseberichtje sturen.

Mailtjes versturen via de interne mail van elenasmodels.com

Je hoeft niet onmiddellijk je privé mailadres door te geven aan vrouwen waar je met praat. Mailen via de site is eenvoudig en gemakkelijk.

Vertalingen

Elenasmodels biedt twee verschillende types van vertalingen aan. Een goedkopere service voor lange mails en een veel duurdere service voor korte, maar zeer belangrijke boodschappen.

Een koppelservice

Wanneer je het erg druk hebt en geen tijd kunt vrijmaken om honderden profielen door te lezen, kun je gebruikmaken van de koppelservice. Professionele koppelaars sturen je dan een aantal profielen door die geschikt zijn voor jou.

Een favorietenlijst

Profielen die je erg aanspreken kan je opslaan onder je favorieten. Zo vind je ze later snel terug.

Gedetailleerde informatie over de vrouwen

Je kunt zien wanneer een vrouw de laatste keer online was, hoe consequent ze antwoordt op berichtjes die naar haar verstuurd worden, welke talen ze spreekt, hoe je met haar in contact kan komen en wat zij zoekt in een man.

Verschillende zoekopties

Beperkt of uitgebreid zoeken, zoeken op een kernwoord of juist een omgekeerde zoektocht? Het kan allemaal!

Een omgekeerde zoekopdracht houdt in dat je enkel profielen te zien krijgt van vrouwen die hebben aangegeven een partner te zoeken die op jou lijkt. Deze vergelijking gebeurt aan de hand van de meerkeuzevragen die je voor jouw profiel hebt ingevuld; bijvoorbeeld over leeftijd, woonplaats, haarkleur…

Confirmed profile

Een bevestigd profiel geeft je de garantie dat de vrouw in kwestie echt bestaat en goede intenties heeft. Ze is oprecht op zoek naar een partner voor een langdurige relatie. De vrouw zelf moet dit onderzoek aanvragen en het onderzoek wordt uitgevoerd door een team van controleurs die werken voor elenasmodels. Na de goedkeuring ontvangt de vrouw een badge op haar profielpagina. Zo kunnen alle mannen zien dat ze het onderzoek succesvol doorlopen heeft.

Verhalen delen met andere leden

Volledig georganiseerde romantische ontmoetingen

Je kunt de naam van één of meerdere vrouwen die je wenst te ontmoeten, doorgeven aan elenasmodels. Zij regelen de ontmoeting en voorzien een leuke activiteit. Je hoeft niet tot in het dorp van de vrouw te reizen. Meestal vlieg je naar een grote stad en dan komen alle vrouwen die je wil zien en die daar in de buurt wonen ook naar die stad. Een coördinator van elenasmodels wacht je op op de luchthaven en begeleidt je doorheen je romantische dag. Alles wordt door elenasmodels georganiseerd, zodat je op het eind van de dag elke vrouw hebt kunnen ontmoeten.

Ondersteuning bij de aanvraag van een immigratievisa

Een gratis MP3 bestand met uitleg over hoe je een Russische vrouw kan ontmoeten

Betalend lidmaatschap

Je kunt je gratis inschrijven op elenasmodels.com, maar dan kan je enkel de profielen lezen. Uitgebreid zoeken tussen de profielen of de vrouwen contacteren is niet mogelijk bij een gratis, zilveren lidmaatschap. Daarom is het aangeraden een gouden of platina lidmaatschap te kopen.

Een gratis, zilveren lidmaatschap is zes maanden geldig. Je kunt alle profielen lezen en als je een adres wilt bekomen of een mail wilt sturen naar één van deze leden kan dat mits betaling. Per mail betaal je 8 euro en per adres 15 euro.

Als gouden lid mag je zoveel interesseberichten versturen als je zelf wenst. Verder kun je zoveel als je wilt mailen met 50 verschillende vrouwen. Je krijgt hun persoonlijke mailadres en telefoonnummer en kan extra grote foto’s van hen bekijken.

Een platina lid komt bij de zoekresultaten steeds bovenaan de lijst te staan en krijgt een advertentie op de Russische partnersite. Verder mag je als platina lid een onbeperkt aantal interesseberichten versturen, mails versturen, contacten leggen en contactgegevens opvragen. Bovendien krijg je meer grote foto’s te zien van de vrouwen.

De kosten…

Als gouden lid betaal je voor drie maanden 99 dollar, voor zes maanden 149,95 dollar en voor een jaar 197,95 dollar. Een platina lid betaalt respectievelijk 259 dollar voor drie maanden en 499 dollar voor een half jaar.

Voor een losse vertaling betaal je 5 dollar per duizend tekens, spaties inbegrepen. Een vertaling tot op de letter kost je dan weer 40 dollar per letter of spatie.

De voordelen van elanasmodels.com

  • De website is gebruiksvriendelijk. Ermee werken is helemaal niet moeilijk.
  • De werknemers van elenasmodels zijn heel vriendelijk en geduldig. Ze proberen je zo goed mogelijk te ondersteunen.
  • Goede kwaliteit. De site wordt aanbevolen door verschillende organisaties die bedrog onderzoeken. Dit geeft aan hoe betrouwbaar elenasmodels.com is.
  • Zeer aantrekkelijke vrouwen op deze site.
  • Je krijgt de keuze tussen verschillende abonnementen.

De nadelen van elenasmodels.com

  • Je moet voor minimum drie maanden lid worden.
  • Live vertalingen tijdens een telefoongesprek zijn niet mogelijk.

Dit zijn kleine nadelen, die zeker niet opwegen tegen de betrouwbaarheid van elenasmodels.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *