Smartvibes

Smartvibes is geen traditionele datingsite. Je schrijf je wel in via internet, maar de andere vrijgezellen ontmoet je op locatie tijdens een speeddate of etentje.

Alle vrijgezellen tussen 25 en 55 jaar zijn welkom op Smartvibes. Wanneer je je inschrijft voor een bepaald evenement, moet je wel even goed opletten. De avonden zijn namelijk per leeftijdscategorie georganiseerd. Schrijf je dus zeker voor de juiste groep in!

Enkele weetjes!

Maar liefst 90% van de deelnemers aan een smartvibes evenement vonden het een toffe ervaring. 79% van de vrijgezellen zijn hoger opgeleid en 87% van de leden zou smartvibes aanbevelen aan vrienden of kennissen.

Evenementen

Het meest gekend zijn de speeddates, maar Smartvibes organiseert veel meer dan dat. Je kunt je ook inschrijven voor een etentje of voor bijvoorbeeld de Valentijn SmartParty.

Deze evenementen worden in alle Vlaamse provincies en Brussel georganiseerd. Je moet dus nooit erg ver rijden en ontmoet vrijgezellen uit je eigen regio.

Voor wie?

Alle vrijgezellen tussen de 25 en 55 jaar kunnen bij Smartvibes terecht. Wanneer je graag iemand nieuw wilt leren kennen, maar niet goed weet hoe eraan te beginnen. Als je tijdens je avondjes uit telkens opnieuw dezelfde vrijgezellen ontmoet. Of gewoon omdat je het beu bent om alleen te zijn terwijl al je vrienden een fantastisch gezin hebben! Al deze vrijgezellen kunnen via Smartvibes de partner van hun dromen leren kennen.

Er bestaan al honderden datingsites op internet, maar hierbij moet je steeds afgaan op een zelfgeschreven profiel en een zorgvuldig gekozen foto. Bovendien verloopt het eerste contact steevast via mail of chat. Wanneer je liever persoonlijk met iemand spreekt, om hem of haar zo beter en sneller te kunnen inschatten, is Smartvibes perfect voor jou!

Kwaliteit

Alleen al de volgende zin op Smartvibes duidt aan hoe bezorgd ze zijn om uw privacy: ‘Kies om veiligheidsredenen een uniek wachtwoord die je niet voor andere zaken (zoals email, pc, banking, social media,…) gebruikt.’

Mensen die dit op hun site zetten, willen duidelijk kwaliteitsvol werken!

Datingtips

Smartvibes gaat verder dan andere datingsites. Ze geven je niet enkel de kans om andere vrijgezellen te ontmoeten, maar helpen je ook om deze ontmoetingen tot een succesvol einde te brengen. Op de site staan talloze artikels met datingtips en –ideetjes.

Speed daten

Je schrijft je in voor de speeddate in jouw regio en die past bij jouw leeftijdscategorie. Smartvibes garandeert je een ontmoeting met minstens zeven vrijgezellen van het andere geslacht.

De speeddate gaat regelmatig door in een café. Er staan zeven tafeltjes opgesteld, waaraan telkens een man en een vrouw plaats kunnen nemen. De vrouwen blijven de hele avond zitten, terwijl de mannen zeven keer doorschuiven.

Je hebt telkens zeven minuten de tijd om kennis te maken. Dit is net lang genoeg om je een eerste beeld van iemand te vormen, maar te kort om je te vervelen of het gesprek saai te vinden. Dat maakt speeddaten net zo interessant: je hoeft niet de hele avond te luisteren naar iemand waarmee je totaal niets gemeen blijkt te hebben!

Na die zeven minuten slaat de gong. De mannen schuiven vervolgens één stoel door en dan begint de tijd opnieuw te lopen. Neem zeker notities van alle gesprekken, zodat je achteraf nog exact weet wie je aansprak.

Wanneer je thuiskomt of uiterlijk de volgende dag meld je je aan op Smartvibes. Je kruist op de deelnemerslijst aan wie je graag nogmaals zou ontmoeten. Enkel wanneer zowel de man als de vrouw elkaar hebben aangekruist, geeft Smartvibes hen elkaars contactgegevens. Het is nu aan jullie zelf om verder af te spreken.

SmartBites diner

Tijdens een SmartBites diner ontmoet je drie vrijgezellen van het andere geslacht. In totaal geniet je dus van een lekkere maaltijd met zes mensen: drie vrouwen, drie mannen. Er wordt gevraagd om volgende tafelschikking aan te houden: man – vrouw – man – vrouw – man – vrouw. Indien je dit wenst, kan je uiteraard in de loop van de avond nog eens van plaats verwisselen. Alle vrouwen kunnen bijvoorbeeld een stoel doorschuiven.

Ook voor dit evenement schrijf je je in voor de juiste leeftijdscategorie, op die manier ontmoet je mensen van je eigen leeftijd. De etentjes worden in verschillende Vlaamse steden georganiseerd. Tijdens het etentje geef je enkel je voornaam aan de andere vrijgezellen. Verder blijf je geheel anoniem.

De maaltijd bestaat uit een aperitief van het huis, voorgerecht of soep volgens de dag suggestie, een pastaschotel met één drankje en een dessert óf koffie óf thee. Je kunt uiteraard altijd iets extra bestellen, maar dit betaal je dan zelf. Avondjes verlopen het vlotst wanneer iedereen zijn eigen extra’s afrekent.

Net zoals na een speeddate meld je je ’s avonds of de volgende dag aan op Smartvibes. Ook nu kruis je de namen aan van de deelnemers die je graag een tweede keer ontmoet. Wanneer deze wens wederzijds is, krijg je via email de contactgegevens van de andere door. Jullie kunnen nu zelf verder afspreken.

Betalend lidmaatschap

Het lidmaatschap op zich is gratis bij Smartvibes. Je betaalt wel een bijdrage wanneer je je inschrijft voor één van hun evenementen of speeddates.

De prijs

Registreren op de site is gratis. Een speeddate kost je 36 euro voor de ganse avond, hierin is drank inbegrepen.

De nadelen van Smartvibes

  • Je moet je huis uitkomen… Maar vrijgezellen, dit is onvermijdelijk als je oprecht een relatie wilt beginnen!

De voordelen van Smartvibes

  • Je ontmoet mensen rechtstreeks. Geen gedoe met valse profielen of onduidelijke mails.
  • Op één avond kun je maar liefst zeven vrijgezellen ontmoeten!
  • De prijs is heel schappelijk.
  • De avonden verlopen in een ontspannen sfeer en de ontvangst is erg vriendelijk en gezellig.
  • Het is avontuurlijk en een beetje spannend!
  • De website is overzichtelijk, toegankelijk en erg duidelijk in zijn beschrijvingen van de evenementen. Het is allemaal heel transparant.
  • De uiteindelijke match gebeurt erg discreet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *