emagnet

www.emagnet.be is een datingsite voor iedereen die op zoek is naar een goede vriend of een vaste partner. Het is een vrij nieuwe site die volop aan het groeien is. Wat deze datingsite van andere sites onderscheidt, is dat het volledige lidmaatschap gratis is! Toch wordt er niet ingeboet op de kwaliteit of veiligheid.

Kwaliteitsvol

De makers van eMagnet willen een veilige omgeving creëren waarin vrouwen en mannen ongedwongen de eerste contacten kunnen leggen en elkaar beter leren kennen. Dit alles gebeurt met respect voor de privacy. Zo kan elk lid zelf instellen wat hij wel of niet wenst te delen met andere leden. Bovendien worden nieuwe profielen ook handmatig gecontroleerd vooraleer ze op de site geplaatst worden. Op die manier weren de medewerkers valse of aanstootgevende profielen en foto’s. Kortom eMagnet is een zeer goed beveiligde datingsite.

100% Belgisch

Zowel de medewerkers als de leden van eMagnet zijn volledig Belgisch. Enkel vrijgezellen die in België wonen mogen zich registreren op emagnet.be, ook dit wordt gecontroleerd.

Features

Uitgebreide zoekfunctie

Je kunt aan de hand van verschillende parameters op zoek gaan naar de voor jou geschikte partner. Misschien vind je woonplaats of leeftijd niet relevant, maar is opleidingsniveau wel een belangrijk criterium voor jou. Op eMagnet is dit geen enkel probleem, je beslist zelf op basis waarvan je op zoek gaat.

Foto’s en video’s

Alle profielfoto’s zijn duidelijk en voldoen aan bepaalde regels. Verder kun je ook andere foto’s en zelfs video’s op je profielpagina plaatsen. Deze kan je dan delen met andere leden.

Privéberichten versturen

Wanneer je iemand ziet die je aanspreekt, kun je een privéberichtje sturen naar dit lid. Hierin kan je wat meer informatie vragen over iets dat je in het profiel gelezen hebt of je kunt jezelf even kort voorstellen.

Om te zorgen dat er geen spammers op eMagnet zitten, is er een maximum van acht privéberichten per uur ingesteld.

Virtuele cadeautjes geven

Als je niet goed weet wat je in een privéberichtje moet schrijven of je bent bang dat de interesse niet wederzijds zal zijn, kun je een virtueel cadeautje geven. Het andere lid kan hier dan op reageren door je een cadeautje terug te sturen of je te bedanken via een privéberichtje. Het is de perfecte opener voor wie niet goed uit zijn woorden geraakt.

Chatten

Als twee leden samen online zijn en elkaar beter willen leren kennen, kunnen ze dit in de chatroom doen. Zo kun je meer dan acht boodschappen per uur uitwisselen en is je gesprek meestal ook geanimeerder. Privéberichtjes nemen al snel dezelfde toon aan als een mail of brief. Chatten daarentegen heeft doorgaans de vorm van een normaal gesprek.

Volledige vrijheid om je privacy instellingen te beheren

Je beslist zelf hoe je je privacy instellingen instelt. Zo bepaal jijzelf wie er wat te zien krijgt.

Andere leden blokkeren of rapporteren

Als je ongewenste berichtjes ontvangt van een ander lid, kun je deze persoon blokkeren. Op dat moment kan dat lid geen contact meer met je opnemen. Het bespaart je allicht een hoop ergernissen. Verder vragen de medewerkers van eMagnet ook om ongewenst of ongepast gedrag te rapporteren zodat ze dit lid eventueel van de site kunnen bannen. Met jouw hulp blijft eMagnet een veilige en vertrouwde omgeving om andere vrijgezellen te ontmoeten.

App voor op je mobiele telefoon

Op die manier kun je altijd en overal je berichten ontvangen en beantwoorden. Verder kan je met de mobiele site ook nieuwe en actieve leden bekijken en opzoeken. Het voordeel van deze app is dat je niet langer de ganse dag zenuwachtig moet afwachten wat de partner van je dromen antwoordt. Je ziet het meteen wanneer er een berichtje binnenkomt.

Magnet systeem

Dit systeem helpt je om een eerste selectie te maken tussen alle beschikbare leden op eMagnet. Het geeft je een aantal voorstellen van leden die overeenkomsten vertonen met jou. Dit kan gaan over woonplaats, hobby’s, leeftijd of zelfs visie. Je moet je uiteraard niet tot deze selectie beperken, maar wanneer je door het bos de bomen niet meer ziet, zet dit je wel op de goede weg.

Dr Love

Via een forum kun je vragen stellen aan Dr Love.

Gratis

Emagnet.be is een volledig gratis datingsite en dit blijft ook zo in de toekomst. Alle aanwezige features zijn dus door alle leden gratis te gebruiken.

De voordelen van emagnet.be

  • Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site.
  • De site is volledig gratis voor iedereen.
  • Er zijn voldoende leuke features; zoals foto’s beoordelen, virtuele cadeautjes uitdelen, een app…
  • Het magnet systeem en Dr Love helpen je op weg om de perfecte partner te vinden.
  • Uitschrijven is gemakkelijk.
  • De chat werkt vlot.

De nadelen van emagnet.be

  • Het aantal leden op deze site is nog beperkt doordat de datingsite erg jong is. Toch groeit het aantal ingeschreven vrijgezellen dagelijks, dus het is zeker de moeite om de site eens te bekijken.
  • De lay-out is eenvoudig en klassiek. Dit doet echter niets af aan de goede werking van eMagnet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *