You For Me

You For Me is een datingsite voor alle vrijgezellen die op zoek zijn naar een vriend, een date of een serieuze relatie. De site ziet er wat aftands uit en er zijn niet zoveel leden als op andere sites. Daar staat tegenover dat de prijs ook wat lager is: 15 euro per maand.

Je inschrijving…

Je kunt je gratis en zeer eenvoudig inschrijven. Daarna krijg je onmiddellijk toegang tot alle profielen op You For Me. Dit zijn er ongeveer 20.000. Je eigen profiel komt pas een tijdje later online, omdat het eerst gecontroleerd wordt door medewerkers van You For Me. Op die manier weren ze valse profielen en aanstootgevende informatie van hun website.

Features

Deuren

Elk profiel bestaat uit vijf deuren. De eerste deur staat steeds open, hierachter vind je de algemene informatie. Om de andere deuren te openen heb je een sleutel nodig. Dit betekent dat je persoonlijke informatie beschermd is en enkel gelezen of bekeken kan worden door leden die jij de toestemming geeft door hen een sleutel te schenken. Achter deur nummer twee bevinden zich je foto’s. Deur drie verbergt video’s. De vierde deur geeft toegang tot je YouForMe vragenlijst en deur nummer vijf beschermt je persoonlijke gegevens, zoals je naam en adres.

Deel je sleutels verstandig uit, een beetje mysterie kan juist de interesse van andere vrijgezellen aanwakkeren.

Cadeautjes

Wanneer je iemand leuk vindt en je interesse wenst te tonen, kun je een bloemetje of chocolaatjes cadeau geven. Hiermee toon je je affectie.

Omgekeerd kan je ook een cactus schenken aan vrijgezellen die hun interesse in jou getoond hebben, maar waar je zelf liever geen contact met maakt. Op die manier weet het andere lid meteen dat de interesse niet wederzijds is en zit hij of zij niet nodeloos op een reactie te wachten.

Leden die het hoogste aantal cadeautjes gekregen hebben, verschijnen op het podium.

Een bloemblaadje plukken

Toon je interesse voor een ander lid door bloemblaadjes te plukken. Deze zeggen ‘ik hou van jou’ of ‘ik hou heel veel van jou’.

Chat

De interne chat van You For Me is een eenvoudige, ouderwetse chatroom die aangenaam en gemakkelijk in gebruik is. Met als moderne toets de video chat van uitstekende kwaliteit.

3 verschillende contactenlijsten

Onder ‘mijn selectie’ zet je mensen die je graag eenvoudig wilt terugvinden. Je moet dan achteraf niet tussen alle profielen opnieuw gaan zoeken. Andere leden kunnen niet zien dat ze in deze selectie zijn ondergebracht.

‘Mijn vrienden’ zijn dan weer mensen die je hebt uitgenodigd via een vriendschapsverzoek. Uiteraard weten andere leden wel dat ze tot deze categorie behoren.

De laatste contactlijst noemt de ‘zwarte lijst’. Hier kun je mensen aan toevoegen waar je liever geen contact meer met hebt. Ze kunnen jouw profiel dan niet meer zien en geen berichtjes meer naar je sturen.

Een intern berichtensysteem

Dit systeem garandeert je privacy en veiligheid. Wanneer je via You For Me een berichtje stuurt naar een ander lid, kan deze persoon je echte naam of adres niet achterhalen. Het is dus veel veiliger dan berichten uitwisselen via je persoonlijke mailadres. Je beslist hierdoor volledig zelf wanneer je meer informatie over jezelf vrijgeeft door een sleutel te delen.

App voor op je mobiele telefoon

Op die manier kun je altijd en overal je berichten ontvangen en beantwoorden. Je moet deze app niet eens installeren, de browser op je telefoontoestel volstaat om de datingsite te openen. De app heeft een ludieke, moderne en gebruiksvriendelijke interface.

Behalve berichten ontvangen en beantwoorden, kan je met de mobiele site ook nieuwe en actieve leden bekijken en opzoeken. Cadeautjes geven, profielen aan een contactlijst toekennen, je vriendschapsaanvragen beantwoorden en kijken wie er jouw profiel bekeken heeft.

Het voordeel van deze app is dat je niet langer de ganse dag zenuwachtig moet afwachten wat de partner van je dromen antwoordt. Je ziet het meteen wanneer er een berichtje binnenkomt.

Voorstellen

Dit is een lijst met profielen die passen bij jou. Op basis van de door jou ingegeven informatie selecteert You For Me reeds een aantal vrijgezellen die geschikt voor je zijn. Deze worden dan aan je voorgesteld. Hiermee ontvang je alvast een goede start om de site te leren kennen en loop je zeker de geschikte partner niet mis.

Betalend lidmaatschap

Je kunt zo lang als je wenst gratis lid blijven van You For Me. Wanneer je voluit gebruik wilt maken van de site is het aangeraden om betalend lid te worden. De prijzen zijn eerlijk en je krijgt er heel wat voor in de plek.

De prijs

Voor 15 euro per maand kun je alle features gebruiken. YouForMe geeft regelmatig kortingen of gratis abonnementen voor vrouwen weg. Het is zeker de moeite om dit in ’t oog te houden.

De nadelen van You For Me

  • Sommige mannen melden valse profielen. YouForMe doet er alles aan om dit te voorkomen door elk profiel handmatig te controleren voor het op de site terecht komt.
  • Het aantal actieve leden op deze site is kleiner dan op sommige andere datingsites, maar met meer dan 20.000 leden is er wel keuze genoeg.

De voordelen van You For Me

  • Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site.
  • Aantrekkelijke en ludieke interface.
  • Leuke features die het gemakkelijker maken om een gesprek aan te knopen.
  • Zeer redelijke prijs.
  • Het is leuk om te zien wie jouw profiel bezoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *