MetJou

MetJou is een online datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een vriend, iemand om met op date te gaan of een vaste partner. Kortom iedereen kan op deze site terecht.

Je inschrijven…

Je kunt je inschrijven via MetJou of via Facebook. De inschrijving zelf is gratis. Zo krijg je de kans om de site goed te leren kennen alvorens je beslist of je betalend lid wenst te worden.

Enkele features

Je kunt zien of en wanneer een ander lid je bericht gelezen heeft

Zo hoef je je niet dagenlang af te vragen of de andere persoon je boodschap ontvangen heeft.

Andere deelnemers blokkeren

Wanneer je liever geen berichten meer ontvangt van een bepaald lid, kun je deze persoon eenvoudigweg blokkeren. Dan moet je je er niet telkens aan ergeren wanneer je online bent.

Je profiel verbergen

Als je iemand leuk ontmoet hebt, wil je deze relatie waarschijnlijk verder uitbouwen. Toch voel je er vanaf dag één nog niet veel voor om je lidmaatschap op te zeggen. Je weet tenslotte niet of het iets gaat worden tussen jullie of niet. Daarom kun je tijdelijk je profiel verbergen. Dan zien andere leden je gegevens niet meer en weet de persoon die je ontmoet hebt, dat je het serieus meent met hem of haar.

Chat

MetJou heeft een erg leuke, actieve en gemakkelijke chatroom.

Standaardberichten sturen

Het eerste contact leggen is voor sommige mensen angstaanjagend: ze weten niet wat ze moeten zeggen en hoe ze hun woorden het best formuleren. Daarom biedt MetJou standaardberichten aan. Je moet ze enkel doorsturen en wachten op de reactie van de andere persoon.

Laatste bezoekers bekijken

Via deze functie kun je checken wie er nog recent op de site heeft gezeten.

Betalend lidmaatschap

Met een gratis lidmaatschap kom je al een heel eind op deze datingsite. Zo kun je een persoonlijk profiel met foto aanmaken en ook de profielen en hoofdfoto’s van andere leden bekijken. Wanneer je iemand interessant tegenkomt, heb je de mogelijkheid om een standaardberichtje te sturen. Als deze persoon hierop reageert, kun je verder vrij praten. Zelfs als gratis lid, heb je de mogelijkheid om te antwoorden op berichtjes van betalende leden.

Een betalend lid kan echter nog veel meer. Je kunt met je VIP-toegang alle foto’s van andere leden bekijken. Verder kan je een zelfgeschreven bericht sturen naar elk ander lid. De zoekfunctie is ook extra uitgebreid, zodat je zeker de partner van je dromen kunt vinden. Bovendien heb je zelfs de mogelijkheid om op trefwoord te zoeken. Verder kun je chatten met andere betalende leden en je ziet wie er laatst online is geweest.

Een abonnement bestaat op MetJou uit twee delen: een opwaarderingsplan en een toegangsvorm. Momenteel is er maar één toegangsvorm mogelijk, namelijk de VIP-toegang. Je toegangsvorm bepaalt van hoeveel features en onderdelen van de site je gebruik mag maken. Bij een VIP-toegang kun je alles op de site gebruiken en bekijken.

Je opwaarderingsplan heeft met je credits te maken. Dit interne betaalmiddel van MetJou koop je via je persoonlijk opwaarderingsplan. Je plan bepaalt niet alleen hoeveel credits je tegelijkertijd koopt, maar ook hoe je ze betaalt. Het is zo dat hoe meer credits je in één keer koopt, hoe minder je betaalt per credit. Dit is dus goedkoper wanneer je het uitrekent. Naargelang hoe je betaalt, zal het opwaarderingsplan ervoor zorgen dat het automatisch credits bijkoopt.

De prijs

Voor 140 credits krijg je 14 dagen VIP-toegang tot MetJou. Dit kost je 15,99 euro. Wanneer je 27,99 euro betaalt, ontvang je 300 credits. Dit is goed voor 30 dagen VIP-toegang. 90 dagen VIP-toegang kosten je 900 credits, ofwel 59,99 euro. Dit is nog slechts 0,67 cent per dag!

De nadelen van MetJou

  • Het aantal features is beperkt. Dit is voor veel mensen een voordeel, omdat het gebruik maken van de site hierdoor gemakkelijker wordt.
  • Leden op deze site zijn wel erg actief en direct.

 

De voordelen van MetJou

  • Je kunt een groot deel van de site gratis gebruiken: jezelf inschrijven, andere profielen bekijken, contact leggen met andere leden … is allemaal gratis.
  • De site ziet er leuk uit en is erg gebruiksvriendelijk.
  • Deze datingsite heeft een heel toffe chatbox.
  • Er zijn veel leuke jonge mannen en vrouwen ingeschreven op MetJou.
  • Je kunt als betalend lid ook met gratis leden berichten uitwisselen. Bij de meeste sites kan dit niet, waardoor het moeilijker wordt me de perfecte partner te vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *