date2me

www.date2me.be is een datingsite waar zowel Nederlandstalige als Engelstalige profielen opstaan. Alle vrijgezellen die op zoek zijn naar een toffe vriend, iemand om met op date te gaan of hun prins op het witte paard kunnen op deze datingsite terecht.

Een open dating platform

Date2me.be heeft een heel open beleid. De profielen zijn door iedereen op het internet vrij te bekijken. Dit verhoogt je kans op het vinden van de ideale partner. Bovendien mag je maar liefst 250 foto’s aan je profiel toevoegen. Andere vrijgezellen kunnen dus niet beweren dat ze je niet goed hebben kunnen bekijken!

Forum

Heel veel van de communicatie op date2me.be gebeurt op het online forum. Leden kunnen zich aansluiten bij één of meerdere interessegroepen. Dit is een ideale manier om gelijkgestemde zielen te ontmoeten. Bovendien leer je erg veel over iemands karakter door reacties op een forum te lezen. Je kent de andere al snel beter dan je zou doen na tien avondjes in de bioscoop.

Features

Forum

Het forum is opgebouwd rond interessegroepen. Richt er zelf eentje op of neem deel aan een bestaande interessegroep. Hier leer je mensen met dezelfde interesses kennen op een ongedwongen manier.

App voor op je mobiele telefoon

Via deze weg kun je altijd en overal het forum volgen. Het voordeel van deze app is dat je niet langer de ganse dag moet afwachten wat de partner van je dromen antwoordt. Je kunt de reactie onmiddellijk lezen op je telefoon.

Gratis

Date2me.be is een gratis datingsite.

In andere landen moet er soms wel betaald worden om te kunnen communiceren met andere leden.

De voordelen van date2me.be

  • De site is gratis voor iedereen.
  • Via de interessegroepen kom je meteen bij mensen terecht die aansluiten bij jouw gedachtegoed en interesses. Dit in tegenstelling tot bij een algemene chatroom.

De nadelen van date2me.be

  • De Nederlandse versie van deze datingsite is veel beter uitgebouwd. Hij oogt aantrekkelijker en is gewoon uitgebreider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *