Metarzanyoujane

www.metarzanyoujane.be is meer een ontmoetingssite dan een datingsite. Zowel vrijgezellen als mensen in een relatie kunnen gebruik maken van deze site. Metarzanyoujane.be is er voor iedereen: of je nu op zoek bent naar een gezellige babbel, een hartsvriendin, iemand om af en toe met uit te gaan of je prins op het witte paard; het kan allemaal!

Respect voor je privacy

Metarzanyoujane.be draagt privacy hoog in het vaandel. Ze zullen je persoonlijke informatie nooit doorgeven aan derden.

Gebruiksgemak

Medewerkers van metarzanyoujane.be doen er alles aan om de site zo eenvoudig mogelijk te maken. Gebruik maken van deze datingsite moet leuk en gemakkelijk zijn. Je hoeft je hier niet te ergeren over gecompliceerde functies waar je de helft niet van begrijpt. Alles wijst zichzelf uit en je kunt meteen na je aanmelding beginnen daten.

Gratis

Deze site vertrekt vanuit het standpunt dat daten voor iedereen volledig gratis moet kunnen zijn. Daarom zal je nooit moeten betalen voor het gebruik van metarzanyoujane.be!

Jullie weten uiteraard ook dat het onderhoud van een website wel wat aandacht vraagt. Omdat je geen lidgeld moet betalen, kunnen er ook geen lonen uitbetaald worden. Dit wordt opgelost door leden de mogelijkheid te geven om vrijwillig taakjes op te knappen voor de datingsite. Als beloning voor hun goede daad, krijgen deze leden toegang tot enkele extra features. Hierdoor kunnen ze nog eenvoudiger contact leggen met andere vrijgezellen. Deze uitgebreide opties kan je op geen enkele andere manier bekomen, dus ook niet door ervoor te betalen. Leden met deze status noemt men geavanceerde leden.

Features

Berichtjes versturen via het interne mailsysteem

Wanneer je iemand ziet die je aanspreekt, kun je een privéberichtje sturen naar dit lid. Hierin kan je wat meer informatie vragen over iets dat je in het profiel gelezen hebt of je kunt jezelf even kort voorstellen. Het voordeel van deze berichtjes is dat de ontvanger je persoonlijke mailadres niet te zien krijgt. Alles verloopt over de servers van metarzanyoujane.be en enkel dat mailadres verschijnt in de inbox van de andere vrijgezel.

Je kunt gratis en onbeperkt berichten uitwisselen met andere leden.

Gastenboek

Elke profielpagina beschikt over een gastenboek. Andere leden kunnen hierop een kort berichtje achterlaten of simpelweg hun naam. Jij kan dit ook bij leden die je aanspreken. Het is vaak de eerste aanzet tot een meer uitgebreide mail.

Chatten met webcam

Je kunt via metarzanyoujane.be chatten met andere leden. Dit kan zowel met als zonder webcam.

Via de chat kun je vlug en efficiënt meerdere boodschappen per uur uitwisselen en is je gesprek vaak ook geanimeerder. Privéberichtjes nemen al snel dezelfde toon aan als een mail of brief. Chatten daarentegen heeft doorgaans de vorm van een normaal gesprek. Je leert elkaar vaak ook beter kennen op deze manier.

Een overzicht van alle leden die jouw profiel bezocht hebben

Dit is meestal een aanzet om ook even het profiel van deze leden te bekijken. Bovendien is het interessant om te zien welk soort mensen je profiel bekijken. Dit zegt vaak veel over de manier waarop je profiel is opgesteld: wie vindt het aantrekkelijk of interessant? Aan de hand van deze informatie kun je eventueel enkele wijzigingen in je profielpagina of aan je profielfoto toebrengen.

Wanneer je merkt dan dezelfde persoon regelmatig je profiel bekijkt, is het zeker de moeite om eens een leuk en ongedwongen berichtje naar dit lid te sturen. Wie weet groeit er wel wat uit?

Je favoriete profielen bewaren

Wanneer een bepaald profiel je aanspreekt, is het best nuttig om dit te bewaren. Op die manier kun je de dagen erna nog enkele keren opnieuw de profielpagina bekijken, zonder dat je ze telkens opnieuw moet opzoeken. Maak je persoonlijke lijst aan met profielpagina’s die jouw hartje sneller doen slaan.

Een overzicht van alle leden die op dat moment online zijn

Dit kan wel handig zijn wanneer je graag wilt chatten met iemand.

Uitgebreide zoekfunctie

Gratis

Metarzanyoujane.be is een volledig gratis datingsite en dit blijft ook zo in de toekomst. Alle beschreven features zijn dus door alle leden gratis en onbeperkt te gebruiken.

De voordelen van metarzanyoujane.be

  • Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site.
  • De site is volledig gratis voor iedereen.
  • Het achterliggende concept is leuk en speels.
  • Deze site is specifiek bedoeld voor Belgen, meer bepaald voor Vlamingen.

De nadelen van metarzanyoujane.be

  • Er zitten verrassend veel niet Nederlands sprekende mensen op deze site. Nu hoeft dit helemaal geen probleem te zijn: je kunt er altijd voor kiezen om hun profielen te negeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *