Meetic

Meetic heeft intussen al meer dan tien jaar ervaring heeft in het koppelen van vrijgezellen. Iedereen die op zoek is naar een leuke partner voor een afspraakje of naar een duurzame relatie kan terecht op Meetic. Wekelijks worden er wel 35.000 afspraakjes gepland dankzij deze datingsite!

Innovatief!

De medewerkers van Meetic vinden het erg belangrijk om up-to-date te zijn en mee te gaan met de laatste nieuwe ontwikkelingen. Om hun website zo modern mogelijk te houden en alle vrijgezellen tevreden te stellen, passen ze constant hun site aan. Medewerkers gaan geregeld in dialoog met gebruikers van Meetic. De opmerkingen en suggesties die uit deze gesprekken voortkomen worden gebruikt om de datingsite te verbeteren. Dit noemt Meetic hun ‘daten anno nu’ – beleid.

Je inschrijven…

Inschrijven is heel eenvoudig en gaat snel. Je kunt je gratis inschrijven. Dan mag je een profiel aanmaken, zoekopdrachten uitvoeren en dagelijks vijf profielen van andere leden bekijken. Dit is de ideale manier om Meetic te leren kennen.

Wanneer je serieus op zoek bent naar een relatie, wordt je wel best betalend lid. Op dat moment kan je gebruik maken van alle features, waaronder contact opnemen met andere leden.

Features

Berichten versturen en chatten

Uitgebreid zoeken

Je kunt als betalend lid veel uitgebreider zoeken dan als gratis lid. Bovendien is er de mogelijkheid om je zoekopdracht op te slaan. Op die manier moet je niet elke dag dezelfde gegevens ingeven.

Matches

Meetic biedt je een aantal matches aan van mensen die goed bij jou zouden passen. Dit gebeurt op basis van je profiel en van de voorkeuren die je zelf ingegeven hebt. Verder onthoudt de website ook welke andere leden je contacteert. Indien hier een patroon in ontstaat, zullen ook andere leden die aan deze criteria voldoen aan je voorgesteld worden.

Betalend lidmaatschap?

Aangezien je als gratis lid erg beperkt bent op deze website, is het aangeraden om voor je lidmaatschap te betalen als je de site aantrekkelijk vindt. Een betalend lid krijgt full membership. Dit houdt in dat je berichten kan uitwisselen met andere leden en dat je met hun kan chatten. Verder kun je alle foto’s bekijken die mensen op hun profiel geplaatst hebben. Je kunt via een uitgebreide zoekfunctie op zoek gaan naar de voor jou ideale partner of je kan de profielen lezen die aan je voorgesteld worden door Meetic. Bovendien kan je ook een persoonlijke quiz invullen om je in je zoektocht te helpen. Tot slot krijg je met je full membership voorrang bij de klantendienst wanneer je een vraag hebt.

Als betalend lid heb je de mogelijkheid om je full membership te upgraden naar control en/of premium. Control houdt in dat jouw profiel als eerste aan nieuwe leden wordt voorgesteld, dat gratis leden met jou kunnen communiceren en dat je vaker als mogelijke match voor andere leden zal voorgesteld worden. De optie premium geeft je het voordeel dat andere leden, ook de gratis leden, je volledige fotoalbum kunnen bekijken. Verder kan iedereen je berichten sturen, zowel een gewoon mailtje als berichtjes via de chat.

De prijs…

Hoe langer je abonnement loopt, hoe goedkoper de prijs is. Zo betaal je voor één maand full membership 34,90 euro, terwijl je voor een abonnement van zes maanden nog slechts 14,90 euro per maand betaalt. Dit brengt de prijs voor drie maanden op 59,7 euro en voor zes maanden op 89,4 euro.

Voor de optie premium betaal je 9,9 euro per maand extra. De optie control kost je dan weer 6,9 euro per maand extra. Wanneer je beide opties wenst betaal je 15 euro per maand extra.

De nadelen van Meetic

  • Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Zorg dat je het correct opzegt, zodat je niet langer moet betalen wanneer je de partner van je dromen al ontmoet hebt.
  • Het aantal premium leden op de site is erg beperkt en het zijn vooral mannen die voor deze optie kiezen.

De voordelen van Meetic

  • Meetic bestaat al meer dan tien jaar en heeft duizenden leden. Wekelijks worden er zo’n 35.000 afspraakjes gemaakt via de site.
  • Je kunt je abonnement zelf aanpassen en betaalt enkel voor de functies waar je gebruik van wenst te maken.
  • Meetic helpt je wanneer je zelf verloren loopt tussen de duizenden profielen. Ze bieden je matches aan van vrijgezellen die goed bij jou passen. Dit doen ze op basis van gegevens die jij hen geeft, maar ook door rekening te houden met de profielen waar je in het verleden interesse in toonde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *